Energo Team TEVERE BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11075-500
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész

15190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Energo Team Tevere Bolo - Igazán minőségi és könnyű, jól kezelhető bolognai az ET kínálatában, A bot minden eleme a minőséget és igényességet képviseli. Fém, csavaros záródugó került a végére, védve az alsó nyél részt. Aki szeretne a bolognai horgászat élményeibe belekóstolni, nem fog csalódni a Tevere szériában.
Cikkszám: 11075-500
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 219 g
Szállítási méret: 141 cm
Tagok száma: 5
Akció: B
Energo Team Tevere Bolo - Könnyed bolognai horgászbot A bolognai botos horgászat gyakorlást és rutint igényel. A folyamatosan kontroll alatt tartott végszerelék hozza csak meg a várva várt sikert. Az ET Tevere Bolo egy olyan kiváló eszköz lehet a kezünkben, mellyel keszegeken-kárászokon és kisebb pontyokon kívül, szép márnákat egyaránt zsákmányul ejthetünk, ezáltal olyan szórakozásban lehet részünk, melyet más módszer nem kölcsönözhet. A bot anyaga IM10-es karbon, mely könnyed, lágy blankot tesz lehetővé. Kihúzva tapasztalható a rendkívül jó súlyelosztása, nem orrnehéz. A blank és a nyéltag is karcsú kivitelű, kényelmes egész napos kézben tartott pecánál is. A nyéltag átmérői:
5 m: 21,5 mm
6 m: 25 mm
7 m: 26,8 mm Karakterének köszönhetően, tökéletes az íve, felvéve a fárasztás közbeni terhelést, melyben a spicctagon elhelyezett 2 darab csúszógyűrű is segítséget nyújt. Ajánlott előkevastagság 0,12-0,16 mm. Finom fárasztással ilyen előkével a nagyobb márnákat is partra tudjuk terelni, erős sodrásban is. Lágy és érzékeny spicce miatt a keszegek leakadása is kikerülhető. A bot minden eleme a minőséget és igényességet képviseli. Fém, csavaros záródugó került a végére, védve az alsó nyél részt. Az orsótartó távolsága a nyél végétől 45 cm.

Kezdő és tapasztaltabb horgászoknak is ajánljuk, versenyekre is kiváló választás. Aki szeretne a bolognai horgászat élményeibe belekóstolni, nem fog csalódni a Tevere szériában.

Az ENERGO TEAM TEVERE BOLO 500 cm bolognai horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára, akik szeretik a bolognai stílust. Az ENERGO TEAM márka híres a minőségi horgászbotokról, és a TEVERE BOLO 500 cm bot nem kivétel.

Ez a bot kiváló minőségű, erős és tartós anyagokból készült. Az ENERGO TEAM mérnökei odafigyeltek a legapróbb részletekre, így a bot kialakítása kényelmes és hatékony horgászatot biztosít.

A bolognai stílusú horgászbotok kiválóak a hosszabb dobásokhoz, és az ENERGO TEAM TEVERE BOLO 500 cm bot kiválóan alkalmas a nagyobb távolságokra való horgászatra is. A bot hossza 500 cm, így bármilyen nagyobb víztározónál használható.

Ez a bot egyedülálló előnye az, hogy rendkívül érzékeny, így könnyen észre lehet venni a halak harapását. Az ENERGO TEAM TEVERE BOLO 500 cm bot kiváló minőségű anyagokból készült, így a bot hajlása tökéletesen megfelel a halak méretének és súlyának.

A bot karbon anyagból készült, ami rendkívül tartós és könnyű anyag. Ez a bot kiválóan alkalmas a hosszabb, fárasztó horgászatokhoz is, mivel nem fárasztja el a horgászt.

Az ENERGO TEAM TEVERE BOLO 500 cm bot kiváló minőségű anyagokból készült, és a legjobb minőségű anyagokat használták fel a bot kialakításához. Ez a bot rendkívül tartós és érzékeny, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy horgászatuk során minden halat észre fognak venni.

Az ENERGO TEAM TEVERE BOLO 500 cm bolognai horgászbot egy kiváló választás minden horgász számára, aki igazi minőséget szeretne. Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készült, és a legapróbb részletekre is odafigyeltek a kialakítás során. Ha szereted a bolognai stílusú horgászatot, akkor nem találhatsz jobb választást, mint az ENERGO TEAM TEVERE BOLO 500 cm bot.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák