KAMASAKI ALPHA BOLO 400 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11022-401
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 400 cm
Tagok száma: 4 rész

8290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 11022-401
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 4 m
Súly: 185 g
Szállítási méret: 122 cm
Tagok száma: 4
Akció: B

Kamasaki Alpha Bolo - Kedvező árú megoldás a bolognais horgászattal ismerkedőknek és az azt kedvelőknek

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a bolognai úszózásra alkalmas botcsalád is. A bolognais úszós horgászat gyakorlást és rutint igényel. A folyamatosan kontroll alatt tartott végszerelék hozza csak meg a várva várt sikert.

A Kamasaki Alpha egy kellően erős, az akár kezdeti rutintalanságot tolerálni tudó széria. Anyaga IM6-os carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a szériának a vékony blankot. Nagyobb dévérek, kárászok és átlagos méretű pontyok, illetve márnák horgászatához tökéletes alkalmatosság.

A legnagyobb, 6 méteres változat folyóvízi horgászathoz is tökéletesen alkalmas, a 4 és 5 méteres változat állóvízre, vagy lassú folyású vizekre megfelelő variáns.

A bot végén csavaros záródugó található, mely betétjével védi az összecsukás során a tagokat. Gyűrűsora könnyített keretet és talpakat kapott, a SiC betétek mellett, ezáltal súlyelosztása megfelelő lett. Az orsótartó békazáras kialakítású, mely biztosan fogja tartani az 1-3000-es méretű orsónkat, a blank pedig fekete és kék átmenetes designt kapott, a külsejére biztos, hogy nem lesz panasz. Aki szereti a kék színt, Ő biztosan szívesen fogja ezt a bolot kézbe venni.

Javasolt zsinórvastagságok:
- Állóvízre: Főzsinór 0,14 mm-es, előke 0,10-0,12 mm
- Folyóra: Főzsinór 0,16 mm-es, előke 0,10-0,12 mm (A vastagabb főzsinór szükségessége akadós terepen kiemelt, hogy elakadás esetén csak a horogelőke szakadjon be, ne maga az egész úszós szerelék, ez sok bosszúságtól megkímélhet.)

Márnás pályára egy mérettel nagyobb zsinór is feltekerhető. Kezdő és tapasztaltabb horgászok részére is ajánljuk, akik szeretnének belekóstolni a bolognais horgászat élményeibe.

A KAMASAKI Alpha Bolo 400 cm bolognai horgászbot egy olyan kiváló minőségű és megbízható eszköz, amelyet a horgászok számára kifejezetten terveztek. A horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, így könnyű és tartós, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszú órákat töltsenek a vízparton anélkül, hogy fáradtnak éreznék magukat. A KAMASAKI Alpha Bolo 400 cm bolognai horgászbot kiválóan alkalmas különféle horgászmódszerekhez, beleértve a bolognai horgászatot is.

A KAMASAKI Alpha Bolo 400 cm bolognai horgászbot mérete 400 cm, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb távolságokra is dobjanak, és könnyebben érjék el a célpontot. A horgászbot kialakítása és anyaga lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén irányítsák a horog csalit, és érezzék a halak harapását.

A bolognai horgászat egy olyan módszer, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy különféle halakat fogjanak, beleértve a pisztrángot, a süllőt, a compót és a pontyot is. A KAMASAKI Alpha Bolo 400 cm bolognai horgászbot kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén alkalmazzák ezt a módszert, és sikeresen fogjanak halakat.

A KAMASAKI Alpha Bolo 400 cm bolognai horgászbot kiválóan alkalmas a folyóvízi horgászatra, de használható tavakon és tengerparti horgászatnál is. A horgászbot könnyű súlyának köszönhetően könnyen szállítható, és könnyen használható bármilyen körülmények között.

A horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, ami lehetővé teszi, hogy tartós és megbízható legyen. A bot karcsú kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén irányítsák a horog csalit, és érezzék a halak harapását. A horgászbot ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy kényelmesen fogják és használják az eszközt hosszabb ideig is.

A KAMASAKI Alpha Bolo 400 cm bolognai horgászbot egy olyan eszköz, amelyet minden horgász számára ajánlunk. Ez a horgászbot kiváló minőségű, megbízható és tartós, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy sikeresen fogjanak halakat a bolognai horgászat módszerével. Egy ilyen minőségi horgászbot biztosan nem fog csalódást okozni, és sok éven át szolgálni fogja a horgászokat.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.16

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák