KAMASAKI ALPHA BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11022-501
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész

10490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 11022-501
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 5 m
Súly: 265 g
Szállítási méret: 125 cm
Tagok száma: 5
Akció: B

Kamasaki Alpha Bolo - Kedvező árú megoldás a bolognais horgászattal ismerkedőknek és az azt kedvelőknek

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a bolognai úszózásra alkalmas botcsalád is. A bolognais úszós horgászat gyakorlást és rutint igényel. A folyamatosan kontroll alatt tartott végszerelék hozza csak meg a várva várt sikert.

A Kamasaki Alpha egy kellően erős, az akár kezdeti rutintalanságot tolerálni tudó széria. Anyaga IM6-os carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a szériának a vékony blankot. Nagyobb dévérek, kárászok és átlagos méretű pontyok, illetve márnák horgászatához tökéletes alkalmatosság.

A legnagyobb, 6 méteres változat folyóvízi horgászathoz is tökéletesen alkalmas, a 4 és 5 méteres változat állóvízre, vagy lassú folyású vizekre megfelelő variáns.

A bot végén csavaros záródugó található, mely betétjével védi az összecsukás során a tagokat. Gyűrűsora könnyített keretet és talpakat kapott, a SiC betétek mellett, ezáltal súlyelosztása megfelelő lett. Az orsótartó békazáras kialakítású, mely biztosan fogja tartani az 1-3000-es méretű orsónkat, a blank pedig fekete és kék átmenetes designt kapott, a külsejére biztos, hogy nem lesz panasz. Aki szereti a kék színt, Ő biztosan szívesen fogja ezt a bolot kézbe venni.

Javasolt zsinórvastagságok:
- Állóvízre: Főzsinór 0,14 mm-es, előke 0,10-0,12 mm
- Folyóra: Főzsinór 0,16 mm-es, előke 0,10-0,12 mm (A vastagabb főzsinór szükségessége akadós terepen kiemelt, hogy elakadás esetén csak a horogelőke szakadjon be, ne maga az egész úszós szerelék, ez sok bosszúságtól megkímélhet.)

Márnás pályára egy mérettel nagyobb zsinór is feltekerhető. Kezdő és tapasztaltabb horgászok részére is ajánljuk, akik szeretnének belekóstolni a bolognais horgászat élményeibe.

A KAMASAKI Alpha Bolo 500 cm bolognai horgászbot egy igazán kiváló minőségű termék a horgászok számára. Az Alpha Bolo botokat a KAMASAKI japán gyártója a legmodernebb technológiák felhasználásával készíti, és ez a modell sem kivétel. A bot kiváló minőségű, erős karbonból készült, ami azt jelenti, hogy nagyon könnyű, és mégis tartós és erős. Ez a bolognai bot ideális mindenféle horgászathoz, legyen az folyóvízi vagy tóparti.

A KAMASAKI Alpha Bolo 500 cm bolognai horgászbot kiválóan alkalmas a csalizásra, de a horogba akasztott halakat is könnyen kiemelhetjük vele. A bot nagyon érzékeny, így remekül lehet vele finomabb csalikat is használni, ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy akár nagyobb halakat is kiemeljünk vele a vízből.

A bot hossza 500 cm, ami azt jelenti, hogy nagyon hosszú, és a horgászok számára sok előnyt kínál. Az ilyen hosszú botokkal nagyon messzire lehet dobni, így a horgászok könnyen elérhetik a nehezen megközelíthető helyeket is. Emellett az ilyen hosszú botokkal könnyebb tartani a feszültséget a zsinórban, így a horgászok nagyobb biztonsággal tudnak dolgozni.

A KAMASAKI Alpha Bolo 500 cm bolognai horgászbot rendkívül kényelmes és praktikus. A bot markolata kényelmesen illeszkedik a kézbe, így hosszabb időn át is kényelmesen lehet vele dolgozni. Az ütközőgyűrűk kiváló minőségűek, és a zsinór akadásmentesen fut át rajtuk. A bot végén található csúszógyűrű lehetővé teszi a zsinór könnyű beállítását, így a horgászok könnyen és gyorsan változtathatják a beállításokat a különböző horgászati ​​körülményekhez.

A KAMASAKI Alpha Bolo 500 cm bolognai horgászbot valóban egy kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára ajánlott. A bot tökéletesen alkalmas mindenféle horgászathoz, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén elérjék a nehezen megközelíthető helyeket és dobjanak messzebbre. Az Alpha Bolo bot egy igazi kincs minden horgász számára, aki szeretné élvezni a horgászat minden pillanatát.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák