Browning Hyperdrome Method Feeder 15g 60g 3,60m feeder,picker horgászbot

Készleten
Cikkszám: ZB-12225360
Gyártó: BROWNING
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 2 rész
38136 Ft 41453 Ft

8% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

A Hyperdrome botok nagy népszerűségére való tekintettel 3 könnyebb modellel bővítettük ki a családot a method feeder horgászathoz. Mindegy, hogy a zsákmány 1, vagy 10 kg-ot nyom, a Hyperdrome Method botok mindig nagy élményt nyújtanak. Minden tagja jól kiegyensúlyozva simul a kézbe és a vékony blank ellenére elég erőtartalékkal rendelkezik bármilyen fárasztáshoz. Természetesen mindegyik modell magas minőségű Sic-gyűrűzéssel rendelkezik, ami hosszú Solid-Carbon spiccel kiegészülve szép, semi-parabolikus akciót eredményez. A Hyperdrome Method széria 3 hosszban kapható, 3 m-es a közelebbi célokhoz, 3,3 m-es a közepes és 3,6 m-es a nagyobb, 50 m feletti távolságokhoz.

A Browning Hyperdrome Method Feeder 15g-60g 3,60m feeder, picker horgászbot egy igazi ékkő a Browning márkájú horgászboltok kínálatában. A termék a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készült, és azoknak a horgászoknak készült, akik igényesek a horgászfelszerelésre.

A Browning Hyperdrome Method Feeder 15g-60g 3,60m feeder, picker horgászbot kiválóan alkalmas a feeder és picker horgászatokra. A 15g-tól 60g-ig terjedő súlyokkal rendelkező horgászbot ideális a különböző típusú halak megfogására. A horgászbot hossza 3,60 méter, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy messzebbre és mélyebbre juthassanak a halak eléréséhez.

A Browning Hyperdrome Method Feeder 15g-60g 3,60m feeder, picker horgászbotot a legjobb minőségű anyagokból készítették, így garantáltan tartós és megbízható. A bottest karbonból készült, amely erős és könnyű. A bottest speciális kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy kényelmesen és stabilan tartják a botot a vízben.

A Browning Hyperdrome Method Feeder 15g-60g 3,60m feeder, picker horgászbot kialakítása ergonomikus, így kényelmesen tartható a kézben. A bot markolata puha, és kényelmesen illeszkedik a tenyérbe. A bottest vége nagyon érzékeny, és nagyon finomra hangolt, így lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosan érzékeljék a halak mozgását.

Összességében, a Browning Hyperdrome Method Feeder 15g-60g 3,60m feeder, picker horgászbot egy kiváló minőségű horgászbot, amely megfelel az igényes horgászok elvárásainak. A bottest karbonból készült, tartós és könnyű, és a kialakítása ergonomikus és kényelmes. A bottest vége nagyon érzékeny és finomra hangolt, így lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosan érzékeljék a halak mozgását. Ha keresel egy kiváló minőségű horgászbotot, amely megfelel a legmagasabb szabványoknak, akkor a Browning Hyperdrome Method Feeder 15g-60g 3,60m feeder, picker horgászbot a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák