ARNO INTRUDER FEEDER HEAVY (30-80GR,390cm) feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12340-390
Gyártó: ARNO
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3 rész
9990 Ft 22990 Ft

57% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12340-390
Dobósúly: 30-80g
Hossz: 3,90 m
Súly: 342 g
Szállítási méret: 136 cm
Tagok száma: 3+2
Akció: B

Az Arno Intruder botcsalád tervezésénél egy igazán univerzálisan használható feederbot megalkotása volt a cél. A két modell között megtaláljuk az állóvizi általános, a távdobó és a folyóvizi erős változatot is. A magas minőségű IM10-es carbon anyag, a spirálszövött kevlar erősítés, a kényelmes fogást biztosító parafa nyél, a bottagok alsó fém zárókupakjai, a nagy keménységű sic gyűrűk mind a tartós használat garanciája.

A 360-as változat tökéletesen alkalmas nagyobb, akár 6-9 kilós pontyok megfogására. Az ajánlott kosár mérete üresen 15-20 gramm, ami megtömve 45-50 gramm lesz.
Egyenletes parabola akciójú.
Ajánlott főzsinór vastagsága: 0,20-0,22 mm monofil zsinór. mellyel akár a 80-90 méteres dobások is kivitelezhetőek. Ezzel a bottal végre nem csak egy-két szezonra oldjuk meg a botválasztás kérdését. A három darab, nagy méretű gyűrűkkel szerelt rezgőspicc (2 darab jár a szetthez) teszi igazán vonzóvá és minden körülményhez megfelelővé.

Az ARNO INTRUDER FEEDER HEAVY (30-80GR,390cm) feeder, picker horgászbot egy kiváló minőségű termék, amely a horgászok számára kényelmes és hatékony eszköz a halak megszerzéséhez. A bot hossza 390 cm, amely lehetővé teszi, hogy a horgász nagy távolságokat is elérjen, de mégis könnyen kezelhető maradjon. Az ARNO INTRUDER FEEDER HEAVY a feeder és a picker botok hibridje, így kiválóan alkalmas mindenféle horgászatra.

Az ARNO INTRUDER FEEDER HEAVY bot 30-80 grammos súlyokkal és az ezekhez igazodó erővel rendelkezik. Ez a súlytartomány ideális azok számára, akik kisebb vagy közepes méretű halakat szeretnének fogni, de mégis meg szeretnék tartani az esélyüket nagyobb halak megszerzésére is. Az erős bot anyaga tartós és megbízható, így biztosítva van az évekig tartó használat.

Az ARNO INTRUDER FEEDER HEAVY bot kiválóan alkalmas horgászatra a folyókban és a tavakban egyaránt. A bot kiválóan alkalmas az édesvízi halak, mint például a pontyok, a pisztrángok és a sügérek megszerzésére. Az ergonomikus nyél kényelmesen illeszkedik a kézbe, így hosszabb horgászatok során sem lesz kényelmetlen a használata.

Az ARNO INTRUDER FEEDER HEAVY bot kiválóan alkalmas azok számára, akik szeretnék növelni a halak megszerzésének esélyét, és akik szeretik a könnyed, mégis hatékony horgászatot. A bot könnyű és egyszerűen használható, így akár kezdő horgászok is sikeresen használhatják. Az ARNO INTRUDER FEEDER HEAVY bot hossza ideális azok számára, akik a parton vagy csónakban horgásznak.

Összefoglalva, az ARNO INTRUDER FEEDER HEAVY (30-80GR,390cm) feeder, picker horgászbot kiváló minőségű és megbízható eszköz a halak megszerzéséhez. A bot ideális azok számára, akik szeretik a könnyed és hatékony horgászatot, és akik szeretnék növelni a halak megszerzésének esélyét. A bot mérete és súlya tökéletesen illeszkedik a kisebb és közepes méretű halak megszerzéséhez, így kiválóan alkalmas folyókban és tavakban történő horgászatra. Ha azt szeretnéd, hogy horgászatod sikeres és eredményes legyen, az ARNO INTRUDER FEEDER HEAVY bot a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.06

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák