BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 330 cm feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12328-330
Gyártó: BENZAR MIX
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 330 cm
Tagok száma: 3+5 rész

17990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12328-330
Dobósúly: 20-110 g
Hossz: 3,30 m
Súly: 256 g
Szállítási méret: 116 cm
Tagok száma: 3 + 5
Akció: A

A Benzár Allround Feeder nem hazudtolja meg a nevét, valóban egy „mindenes" bot, amelynek univerzalitását mindenhol kihasználhatjuk. Az öt különböző erősségű karbon és üvegszálas rezgőspiccek megfelelő kiválasztásával teljes értékű botot varázsolhatunk minden körülményre! Az IM 12-es karbonszövet minden előnyös tulajdonságát megtapasztalhatjuk vele.

Ha a Benzár Allround Feeder nálunk van, nem lesz előttünk lehetetlen, bármerre is vigyen az utunk. A legerősebb 3 unciás karbon spiccel botunkat például a nagy etetőkosaras, ólomsúlyos kosaras folyóvízi márnázásra vértezhetjük fel, mellyel kihasználhatjuk a botban rejlő óriási erőtartalékokat. A többi 2 (2db), 1, és ¾ oz-os spiccekkel pontyozhatunk és keszegezhetünk folyó és állóvízen egyaránt, természetesen minden pontosan a saját elképzeléseinkhez és igényeinkre szabva. Ehhez nyújt nagy segítséget a bot végében található 3 darab csavaros rézsúly, így a lamellák megfelelő arányú eltávolításával tökéletesen kiegyensúlyozhatjuk botunkat.

Az ergonómia legmagasabb fokát a nyélrész parafa-neoprén kombinációja nyújtja. A 20-110 grammos bottal valóban nincs lehetetlen, a Benzár Allround Feeder minden szituációban a legkézenfekvőbb partner lesz.

A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 330 cm feeder, picker horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára. Ez a horgászbot olyan méretű, hogy könnyen szállítható, mégis elég hosszú ahhoz, hogy a horgászok nagyobb távolságra is dobhassanak. A horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, így biztos lehetsz benne, hogy a bot hosszú élettartamú lesz.

A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 330 cm feeder, picker horgászbot nagyszerű választás minden horgász számára. A bot nagyon könnyű, így hosszabb időn keresztül is kényelmesen lehet vele horgászni. A bot nyél része pedig kényelmesen illeszkedik a kézbe, így még hosszú horgászatok során sem fog fájni a kezed.

A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 330 cm feeder, picker horgászbot rendkívül sokoldalú. A bot képes megbirkózni a különféle horgászati ​​feltételekkel, beleértve a tókat, folyókat és patakokat is. A botnak nagyon jó az egyensúlya, így azonnal reagál a halak harapására, ami nagyon fontos, ha a horgászatod sikeres akarsz lenni.

A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 330 cm feeder, picker horgászbot nagyon nagy dobótávolsággal rendelkezik. Ennek köszönhetően könnyedén elérheted a távolabbi és mélyebb vízrétegeket is, ahol azok a halak élnek, amelyeket más botokkal nehéz lenne elkapni. A bot kiváló minőségű gyűrűi pedig biztosítják, hogy a zsinór simán futhasson a boton, így a dobás könnyű és pontos lesz.

A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 330 cm feeder, picker horgászbot nagyon erős és tartós. A botnak nagyon jó az ütésállósága, így akkor sem kell aggódnod, ha nagyobb halakat akarsz kifogni. A bot nagy teherbírása miatt biztos lehetsz benne, hogy képes lesz megbirkózni a kihívásokkal, amikkel szembe kell nézned.

Összességében a BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 330 cm feeder, picker horgászbot kiváló választás minden horgász számára. A bot nagyon sokoldalú, könnyű, erős és tartós. A bot nagy dobótávolsággal rendelkezik, és nagyon jó az egyensúlya. Ha egy olyan horgászbotot keresel, amely bármilyen horgászati ​​feltételnek megfelel, akkor a BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 330 cm feeder, picker horgászbot tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.67

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák