BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 360 cm feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12328-360
Gyártó: BENZAR MIX
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 3+5 rész

21990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12328-360
Dobósúly: 20-110 g
Hossz: 3,60 m
Súly: 276 g
Szállítási méret: 126 cm
Tagok száma: 3 + 5
Akció: A

A Benzár Allround Feeder nem hazudtolja meg a nevét, valóban egy „mindenes" bot, amelynek univerzalitását mindenhol kihasználhatjuk. Az öt különböző erősségű karbon és üvegszálas rezgőspiccek megfelelő kiválasztásával teljes értékű botot varázsolhatunk minden körülményre! Az IM 12-es karbonszövet minden előnyös tulajdonságát megtapasztalhatjuk vele.

Ha a Benzár Allround Feeder nálunk van, nem lesz előttünk lehetetlen, bármerre is vigyen az utunk. A legerősebb 3 unciás karbon spiccel botunkat például a nagy etetőkosaras, ólomsúlyos kosaras folyóvízi márnázásra vértezhetjük fel, mellyel kihasználhatjuk a botban rejlő óriási erőtartalékokat. A többi 2 (2db), 1, és ¾ oz-os spiccekkel pontyozhatunk és keszegezhetünk folyó és állóvízen egyaránt, természetesen minden pontosan a saját elképzeléseinkhez és igényeinkre szabva. Ehhez nyújt nagy segítséget a bot végében található 3 darab csavaros rézsúly, így a lamellák megfelelő arányú eltávolításával tökéletesen kiegyensúlyozhatjuk botunkat.

Az ergonómia legmagasabb fokát a nyélrész parafa-neoprén kombinációja nyújtja. A 20-110 grammos bottal valóban nincs lehetetlen, a Benzár Allround Feeder minden szituációban a legkézenfekvőbb partner lesz.

A BENZAR MIX márka az egyik legkedveltebb márka a horgászok körében, és a BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 360 cm feeder, picker horgászbot egy igazi remekműve ennek a márkanak. Ez a horgászbot tökéletes választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnének egy olyan botot, amely alkalmas mindenféle halászatra. A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 360 cm horgászbot számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes megemlíteni.

A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 360 cm horgászbot kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a bot tartósságát és erősségét. Ez a bot egy 360 cm-es hosszúságú feeder, picker horgászbot, amelynek súlya mindössze 245 gramm. A bot 20-110 grammig terjedő súlyú etetőkosarakhoz és zsinórokhoz használható, és alkalmas mindenféle halászatra.

A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 360 cm horgászbot nagyon könnyen használható és rendkívül kényelmes a kezelése. A bot nagyon jól egyensúlyozott, és a markolata kényelmesen illeszkedik a kézbe. Ez a bot nagyon érzékeny, és lehetővé teszi, hogy azonnal észrevegyük, ha a hal megfogja a csalit.

A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 360 cm horgászbot nagyon sokoldalú, és használható mindenféle halászatra. Alkalmas a kisebb halakhoz, mint a keszeg és a domolykó, valamint a nagyobb halakhoz is, mint a ponty és a sügér. Ez a bot mindenféle horgászatra használható, és nagyon jól teljesít minden körülmények között.

Összességében a BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 360 cm horgászbot egy kiváló minőségű, nagyon sokoldalú bot, amely kényelmesen használható és rendkívül érzékeny. Ez a bot ideális választás mindenféle halászatra, és biztosítja a horgászok számára a legjobb eredményeket minden körülmények között. Ha valaki egy igazán jó minőségű horgászbotot keres, akkor a BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 360 cm horgászbot a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák