BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12328-390
Gyártó: BENZAR MIX
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3+5 rész

23990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12328-390
Dobósúly: 20-110 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 336 g
Szállítási méret: 136 cm
Tagok száma: 3 + 5
 

A Benzár Allround Feeder nem hazudtolja meg a nevét, valóban egy „mindenes" bot, amelynek univerzalitását mindenhol kihasználhatjuk. Az öt különböző erősségű karbon és üvegszálas rezgőspiccek megfelelő kiválasztásával teljes értékű botot varázsolhatunk minden körülményre! Az IM 12-es karbonszövet minden előnyös tulajdonságát megtapasztalhatjuk vele.

Ha a Benzár Allround Feeder nálunk van, nem lesz előttünk lehetetlen, bármerre is vigyen az utunk. A legerősebb 3 unciás karbon spiccel botunkat például a nagy etetőkosaras, ólomsúlyos kosaras folyóvízi márnázásra vértezhetjük fel, mellyel kihasználhatjuk a botban rejlő óriási erőtartalékokat. A többi 2 (2db), 1, és ¾ oz-os spiccekkel pontyozhatunk és keszegezhetünk folyó és állóvízen egyaránt, természetesen minden pontosan a saját elképzeléseinkhez és igényeinkre szabva. Ehhez nyújt nagy segítséget a bot végében található 3 darab csavaros rézsúly, így a lamellák megfelelő arányú eltávolításával tökéletesen kiegyensúlyozhatjuk botunkat.

Az ergonómia legmagasabb fokát a nyélrész parafa-neoprén kombinációja nyújtja. A 20-110 grammos bottal valóban nincs lehetetlen, a Benzár Allround Feeder minden szituációban a legkézenfekvőbb partner lesz.

A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára megfelelő választás lehet. A BENZAR MIX márka igazán kiváló minőséget képvisel, és ez a bot sem kivétel.

A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot előnyei között számos érdekesség található, amelyek miatt a horgászok szívesen választják ezt a modellt. A bot hossza 390 cm, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb távolságból is elérjék a kívánt helyet. A bot maximális dobósúlya 110 gramm, ami egy olyan erős botot jelent, amely bármilyen helyzetben megállja a helyét.

A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot kiválóan használható a folyókon, tavakon és tengerpartokon is. A bot rendkívül stabil és tartós, így hosszú éveken át kiválóan használható. A bot kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok kényelmesen és hatékonyan tudjanak dolgozni vele.

A bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és az erőt. Az anyagok válogatásánál a gyártók a legjobb minőséget használták, így a BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot egy igazán kiváló minőségű termék.

A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot egy olyan termék, amely minden horgásznak ajánlható. A termék mindenféle horgászmódszerhez megfelelő, így bármilyen horgászkaland során használható. Az ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok kényelmesen és hatékonyan tudjanak dolgozni vele.

Összességében a BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára megfelelő választás lehet. A bot kiválóan használható mindenféle horgászmódszerhez, és garantálja a hatékonyságot és a tartósságot. Ha egy igazán kiváló minőségű horgászbotra van szükséged, akkor a BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot lesz az ideális választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.71

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák