Benzar mix Competition Feeder 390 cm 3+5 részest feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13329-390
Gyártó: BENZAR MIX
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3+5 rész

36490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Megérkezett a Benzár competition Feeder!!!
Cikkszám: 13329-390
Dobósúly: 20-60 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 195 g
Szállítási méret: 137 cm
Tagok száma: 3 + 5
Akció: B

Nem csak a versenyhorgászok örömére, de felszerelésükre igényes és hozzáértő "hétköznapi" horgászaink részére is örömhírrel jelentkezünk.

Megtekinthető és megvásárolható kínálatunk csúcs feederbotja, mely nem csak az Energofish palettáján foglal el kimagasló helyet. Benzár Zsolt elképzelései során egy olyan bot született, amely a legmodernebb IM12-es carbonból készült, hogy a dobás a lehető legpontosabb legyen, de a fárasztás során megőrizze rugalmasságát és ha kell, a nagytestű halak alatt felkeményedő bottest erőtartalékot biztosítson.
Minél jobban terheljük a horgászbotot, annál szigorúbbá válik és hamar felőrli a halak erejét.

Végtelenül könnyű horgászbot!
A gyűrűzése is extra könnyű darabokból áll, az első pár, hosszútalpas, kéttalpas gyűrű után bothoz simuló egytalpas gyűrűk következnek. Ennek oka, hogy az orsóról nagy kilengéssel lefutó zsinórt a hosszú talpas keverőgyűrű és az utána lévő gyűrű eltartja a bottesttől, így nem tud nekicsapódni a zsinór, ami növeli a dobás távolságát és annak pontosságát. Ezután, akár egy matchboton, rengeteg apró gyűrű következik, amellyel felveszi a zsinór a bot ívét és egyenletesen adja át a terhelést a bottestnek, például a fárasztás során. 5 DB!!! spiccel kerül forgalomba. (0,5-0,75-1-1,5-2 oz)

Ez nemcsak azért nagy előny, ha véletlen eltörjük van másik, hanem minden körülményhez, végszerelékhez, halhoz, kapókedvhez igazodni tudunk a különböző érzékenységekkel. 3 féle hosszban kerül forgalomba, eltérő dobósúly határokkal. A variálható spicceknek és a lágy botnak köszönhetően előke tekintetében 0,08 mm - 0,18 mm-ig nyújtózhatunk. Így a legfinomabb keszeghorgászat és a pontyozás is lefedhető egyetlen bottal. Egy igazi versenybot nem csak versenyzőknek!

Lehet, hogy általa úgy megkedveljük a feederezést, még 1-2 versenybe is be fogunk nevezni.

A BENZAR MIX márka a horgászat szerelmeseinek kínálja a legjobb minőségű termékeit. Az egyik legnépszerűbb termékük a BENZAR MIX Competition Feeder 390 cm 3+5 részest feeder, picker horgászbot. Ez a horgászbot egy olyan eszköz, amely minden horgász számára elengedhetetlen, aki szeretne kiváló eredményeket elérni.

Az első és legfontosabb előnye ennek a horgászbotnak az, hogy rendkívül könnyű és tartós. Ez a horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a maximális teljesítményt. A BENZAR MIX Competition Feeder 390 cm 3+5 részest feeder, picker horgászbot egy igazi csoda, amely minden horgász számára kínálja a legjobb horgászati élményt.

A BENZAR MIX Competition Feeder 390 cm 3+5 részest feeder, picker horgászbot kiválóan alkalmas a versenyző horgászok számára is. A versenyzőknek rendkívül fontos, hogy a horgászbotjuk megfelelően működjön, és hogy a horgászat során a legjobb eredményeket érjék el. Ez a horgászbot kiválóan alkalmas mind a távolsági, mind a közelharcos horgászatra.

A BENZAR MIX Competition Feeder 390 cm 3+5 részest feeder, picker horgászbot a méretének köszönhetően könnyű hordozni, így bárhová magaddal viheted. Az 5 részes kialakításnak köszönhetően a horgászbot kényelmesen elfér a horgásztáskádban, így mindig kéznél van, amikor szükséged van rá.

A BENZAR MIX Competition Feeder 390 cm 3+5 részest feeder, picker horgászbot kiválóan alkalmas minden típusú horgászatra, beleértve a feeder horgászatot és a picker horgászatot is. Ez a horgászbot rendkívül sokoldalú, így mindig elérheted vele a legjobb eredményeket.

Végül, de nem utolsósorban, a BENZAR MIX Competition Feeder 390 cm 3+5 részest feeder, picker horgászbot kiválóan alkalmas minden szintű horgász számára. A kezdőknek és a haladóknak is egyaránt ajánlott, mivel könnyen kezelhető és nagyon hatékony. Ha szeretnél kiváló eredményeket elérni a horgászat során, akkor a BENZAR MIX Competition Feeder 390 cm 3+5 részest feeder, picker horgászbot a legjobb választás számodra.

Összességében, a BENZAR MIX Competition Feeder 390 cm 3+5 részest feeder, picker horgászbot egy igazi kincs minden horgász számára. Ha szeretnél a legjobb eredményeket elérni a horgászat során, akkor ne habozz, vásárold meg ezt a fantasztikus horgászbotot még ma!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák