CARP EXPERT ELITE FEEDER 390 cm 80-120G feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12335-390
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3 rész

26990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12335-390
Dobósúly: 60-120 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 284 g
Szállítási méret: 137 cm
Tagok száma: 3+3

Carp Expert Elite Feeder bot

A Carp Expert nagyon magasra tette a lécet az Elite feeder megalkotásával. IM 10-es karbonszövet tette lehetővé hogy egy könnyű, de gyors és jól kezelhető feederbot szülessen.

A terhelés hatására gyönyörű ívben meghajló és közben felkeményedő bottest, maximális hatékonysággal őrli fel a horgon védekező hal erejét.

Minőségi parafa nyele kényelmes, stabil fogást nyújt. A 3 féle hosszhoz egyaránt 60-120 gramm dobósúly tartomány párosul, így gond nélkül elérhetőek a parttól távoli haltartó helyek, vagy meghorgászhatók folyóvizeink többsége.

Betétes orsótartóval rendelkezik, mely stabilan tart és a 13 SIC betétes gyűrű garantálja a pontos dobást, valamint hogy zsinórunk még több horgászat alkalmával se sérüljön meg.

A horgászbot háromféle erősségű spiccel kerül forgalomba.

Egy igazán minőségi horgászbot azoknak, akik nem csak a szerencsére akarják bízni a horgászat eredményességét.

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT ELITE FEEDER 390 cm 80-120G feeder, picker horgászbot' a horgászok számára készült, akik szeretnék maximális teljesítményt nyújtó botot a vízen. Ez a bot egy nagyon kiváló minőségű termék, amely a horgászok minden igényét kielégíti. A CARP EXPERT ELITE FEEDER horgászbot a legfejlettebb technológiával és anyagokkal készült, így egy nagyon erős és tartós bot, amely hosszú élettartammal rendelkezik.

A CARP EXPERT ELITE FEEDER 390 cm 80-120G feeder, picker horgászbot mérete 3,90 méter, így könnyedén elérhetjük a távolabb lévő horgász helyeket is. Az 80-120G súlytartomány lehetővé teszi, hogy a horgászok széles körű halászati ​​tevékenységet végezzenek a különböző vízi környezetekben. A bot kialakítása különösen alkalmas a feeder és picker horgászatra, így bármelyik technikát alkalmazva könnyedén és kényelmesen horgászhatunk.

A CARP EXPERT ELITE FEEDER 390 cm 80-120G feeder, picker horgászbot kialakítása és anyaghasználata biztosítja a kiváló teljesítményt. A bot megerősített szerkezetű, ami lehetővé teszi a nagyobb terhelést és a hosszabb távú horgászatot is. A bot csúcsa nagyon érzékeny és könnyen megfigyelhető, így a horgászok könnyen észlelhetik a halakat.

A CARP EXPERT ELITE FEEDER 390 cm 80-120G feeder, picker horgászbot rendkívül kényelmes a használat során. Az ergonomikus markolat biztosítja a kényelmes és stabil fogást, így a horgászok hosszabb időn keresztül is fáradtság nélkül horgászhatnak. A bot könnyű súlya további előny, mivel nem terheli feleslegesen a horgászokat.

Összességében a CARP EXPERT ELITE FEEDER 390 cm 80-120G feeder, picker horgászbot egy nagyon magas minőségű termék, amely minden horgász igényét kielégíti. A bot mérete, súlytartománya és kialakítása kiválóak, így a horgászok széles körű halászati ​​tevékenységet végezhetnek. Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes fogás biztosítja a hosszabb időn keresztül is kellemes horgászatot. Egy igazán kiváló választás minden olyan horgász számára, aki a legjobb minőséget és a legjobb teljesítményt keresi.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.79

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák