CARP EXPERT ELITE FEEDER 420 cm 80-120G feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12335-420
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 420 cm
Tagok száma: 3+3 rész

28990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12335-420
Dobósúly: 60-120 g
Hossz: 4,20 m
Súly: 340 g
Szállítási méret: 146 cm
Tagok száma: 3+3

Carp Expert Elite Feeder bot

A Carp Expert nagyon magasra tette a lécet az Elite feeder megalkotásával. IM 10-es karbonszövet tette lehetővé hogy egy könnyű, de gyors és jól kezelhető feederbot szülessen.

A terhelés hatására gyönyörű ívben meghajló és közben felkeményedő bottest, maximális hatékonysággal őrli fel a horgon védekező hal erejét.

Minőségi parafa nyele kényelmes, stabil fogást nyújt. A 3 féle hosszhoz egyaránt 60-120 gramm dobósúly tartomány párosul, így gond nélkül elérhetőek a parttól távoli haltartó helyek, vagy meghorgászhatók folyóvizeink többsége.

Betétes orsótartóval rendelkezik, mely stabilan tart és a 13 SIC betétes gyűrű garantálja a pontos dobást, valamint hogy zsinórunk még több horgászat alkalmával se sérüljön meg.

A horgászbot háromféle erősségű spiccel kerül forgalomba.

Egy igazán minőségi horgászbot azoknak, akik nem csak a szerencsére akarják bízni a horgászat eredményességét.

A CARP EXPERT ELITE FEEDER 420 cm 80-120G feeder, picker horgászbot egy kiváló minőségű horgászbot, amely ideális választás a feeder és picker horgászat szerelmeseinek. A CARP EXPERT márka híres arról, hogy kiváló minőségű horgászbotokat kínál, amelyek garantálják a kényelmet és a hatékonyságot a horgászat során.

A CARP EXPERT ELITE FEEDER 420 cm 80-120G feeder, picker horgászbot hossza 420 cm, ami a horgászok számára ideális hosszúság ahhoz, hogy messzebbre juttassák az etetőanyagot, és hatékonyabban tudják elérni a halakat. A bot súlya 80-120 gramm, így könnyű és kényelmes használni, még hosszabb ideig is.

A CARP EXPERT ELITE FEEDER 420 cm 80-120G feeder, picker horgászbot anyaga kiváló minőségű carbon, amely garantálja a tartósságot és a könnyű kezelhetőséget. A bot ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely kényelmes fogást biztosít a horgász számára, még hosszabb ideig is. Az áttétel aránya 3,6:1, ami lehetővé teszi a könnyű és hatékony horgászatot.

A CARP EXPERT ELITE FEEDER 420 cm 80-120G feeder, picker horgászbot rendkívül érzékeny, így a horgász még a legfinomabb halmozgást is észreveszi. Az orsó dobja nagyon pontos és stabil, így a horgász biztos lehet benne, hogy a horog pontosan oda kerül, ahova szeretné. A bot nagyon erős, így a horgász bármilyen nagy halat is foghat, anélkül, hogy aggódnia kellene a bot eltörése miatt.

A CARP EXPERT ELITE FEEDER 420 cm 80-120G feeder, picker horgászbot széles körűen használható a különböző típusú halak horgászatára, beleértve a pontyot, a kárászt és a süllőt is. A bot nagyon könnyen összeszerelhető, így a horgászok gyorsan és könnyen elkezdhetik a horgászatot.

Összességében a CARP EXPERT ELITE FEEDER 420 cm 80-120G feeder, picker horgászbot egy kiváló minőségű horgászbot, amely garantálja a hatékonyságot és a kényelmet a horgászat során. A bot nagyon tartós és stabil, így a horgászok biztos lehetnek benne, hogy hosszú időn keresztül használhatják. A termék kiváló minősége és érzékenysége miatt a horgászok minden halmozgást észrevesznek, így nagyobb esélyük van a halak megragadására. A CARP EXPERT ELITE FEEDER 420 cm 80-120G feeder, picker horgászbot minden horgász számára ajánlott, aki szeretné könnyen és hatékonyan elérni a halakat.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.13

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák