CARP EXPERT METHOD FEEDER 360 cm 100-150G feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12330-360
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 3+3 rész

22990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12330-360
Dobósúly: 100-150 g
Hossz: 3,60 m
Súly: 304 g
Szállítási méret: 127 cm
Tagok száma: 3+3
Akció: B

Carp Expert Method Feeder bot

Napjainkban egyre nagyobb teret hódit a Method technika! Ehhez kínál most egy kiváló horgászbotot a Carp Expert.

A CXP Method feeder heavy jellegének köszönhetően a legterhelhetőbb feederek közé tartozik. 100-150 grammos dobósúlytartományának köszönhetően az átlagosnál nehezebb kosarak is nagy távolságra juttathatók vele. Nyélkialakítása is ezt a célt szolgálja, optimális fogásával több energia vihető a lendületbe.

Masszív, nagyméretű SIC gyűrűi a vastagabb zsinórok gondtalan használatát biztosítják, felmehetünk egészen 0.22-es vastagságig.

Háromféle erősségű spiccel kerül forgalomba, hogy minden körülményhez megtaláljuk a megfelelő érzékenységet.

Érdemes hozzá közepes méretű 50-es, 60-as nyeletőfékes orsót választani, szintén a Carp Expert kínálatából, hogy minél nagyobb összhangban legyen a felszerelés.

Ez az összhang nem csak a dobások hosszában, pontosságában fog megmutatkozni, hanem a fárasztás hatékonyságában is.

Egyszerűség és eredményesség! Ez az, amit a Carp Expert Method Feeder és maga a method technika kínál számunkra.

A CARP EXPERT METHOD FEEDER 360 cm 100-150G feeder, picker horgászbot egy olyan minőségi termék, amely könnyedén megállja a helyét az igényes horgászok körében. A CARP EXPERT márkára jellemzően, a horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamot garantál.

A horgászbot mérete 360 cm, ami ideális méret a feeder és a picker horgászatokhoz. A 100-150 grammos dobósúly pedig lehetővé teszi a nagyobb halak horogra akasztását. A CARP EXPERT METHOD FEEDER horgászbot a legkisebb rezgéseket is képes érzékelni, így a legfinomabb kapásokat is észlelhetjük.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a horgászbotnak a könnyű súlya. A horgászat során fontos a horgászbot kényelme és könnyedsége, hogy ne fáradjunk el annyira és hosszabb ideig tudjunk horgászni. A CARP EXPERT METHOD FEEDER horgászbot könnyű súlya miatt kényelmesen használható akár órákon keresztül is.

A horgászbot anyaga nagyon erős, de mégis rugalmas, ami a halak biztonságos kifogásához nélkülözhetetlen. A horgászbot kiváló minőségű kézzel csiszolt gyöngy fekete nyéllel rendelkezik, ami biztosítja a kényelmes és tartós fogást.

A CARP EXPERT METHOD FEEDER horgászbot egyéb előnyei közé tartozik a könnyű szállítása is. A horgászbot szállítását könnyen megoldhatjuk autóban vagy horgásztáskában is, így mindig magunkkal vihetjük. A horgászbot karcsú kialakítása pedig lehetővé teszi a pontosabb célzást és dobást.

A CARP EXPERT METHOD FEEDER horgászbot egy valódi minőségi termék, amely garantálja a horgászat sikerét. A könnyű súlya, az erős és rugalmas anyaga, a kényelmes fogása és a könnyű szállíthatósága mind olyan előnyök, amelyeket egy igényes horgász számára fontosak. A CARP EXPERT METHOD FEEDER horgászbot egy olyan termék, amely garantáltan nem okoz csalódást a horgászoknak!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.35

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák