Carp Hunter Classic Feeder 360 cm 50-100g Medium feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12342-360
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 3 rész

7990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Jól megállja helyét intenzív bányatavakon, sekélyebb halastavakon, de 1-1 egyesületi vadregényes holtágon, vagy a Tiszán is hasznát vehetjük.
Cikkszám: 12342-360
Dobósúly: 50-100 g
Hossz: 3,60 m
Súly: 300 g
Szállítási méret: 127 cm
Tagok száma: 3 + 2
Akció: C

A Carp Hunter Feeder botcsalád továbbfejlesztett változata, mely kivitelében es a felhasznált anyagok tekintetében is felülmúlja elődjét.
Az alap egy Carbon-Composite bottest, melyre többségében kéttalpas SIC gyűrűk kerültek. Ez alól kivétel egyedül a spicctag legkisebb gyűrűi. A bot maga a lágyabb, B-C akciós botok közé tartozik, így a fárasztás egy álom vele. Mivel sokszor még a nagyobb testű halakat a fék megszólalása nélkül is ki tudjuk fárasztani. A bot megadott dobósúlya 50-100g, azonban a maximális dobósúly, amit használhatunk a bot károsodás nélkül 50-70 gramm környékén van. Ez nagyjából egy közepes méretű, megtöltött method kosarat jelent.
Ajánlott zsinórvastagság 0,20 mm körül alakul, sokkal vastagabbat nincs értelme feltenni, mert annyira rugalmas a bot, hogy még ezt az átmérőjű zsinórt is szinte lehetetlen elszakítani.
Nyéltagja kellően hosszú, duplonnal borított a kényelmes dobások miatt. Orsótartója alul szorítós klasszikus csavaros.
Jól megállja helyét intenzív bányatavakon, sekélyebb halastavakon, de 1-1 egyesületi vadregényes holtágon, vagy a Tiszán is hasznát vehetjük.

A CARP HUNTER márka horgászbotjai között a Carp Hunter Classic Feeder 360 cm 50-100g Medium feeder, picker horgászbot kiemelkedik a minőségi és megbízható kivitelezése miatt. Ez a bot kiválóan alkalmas különböző horgászati technikákhoz, mint például a feeder vagy a picker horgászat. A 360 cm hosszúság és a 50-100g-os dobósúly lehetővé teszi a távoli horgászatot, és a közepes keménységű bot lehetővé teszi a precíz és hatékony horgászatot.

A Carp Hunter Classic Feeder 360 cm 50-100g Medium feeder, picker horgászbot egy nagyon könnyű és erős bot, amely biztosítja a horgász számára a kényelmes és hatékony horgászatot. A bot anyaga a legjobb minőségű karbon, amely garantálja a tartósságot és a stabilitást. A botvégén található cserélhető spiccek lehetővé teszik a horgász számára, hogy az adott horgászati körülményekhez igazítsa a botot, így a horgászat még hatékonyabbá válik.

A Carp Hunter Classic Feeder 360 cm 50-100g Medium feeder, picker horgászbot kivételes érzékenységet biztosít a horgász számára, így könnyedén érzékelheti a halak behúzását. A bot megfelelő hossza és dobósúlya ideális a nagy halak horgászatához is, így a horgászat még izgalmasabbá válik.

A Carp Hunter Classic Feeder 360 cm 50-100g Medium feeder, picker horgászbot kiválóan alkalmas a horgászat minden típusához. A bot könnyen kezelhető, így kezdő és haladó horgászok is használhatják. A bot hossza lehetővé teszi a horgász számára, hogy nagyobb távolságból is horgásszon, a dobósúly pedig lehetővé teszi a nagyobb halak horgászatát.

Összességében a Carp Hunter Classic Feeder 360 cm 50-100g Medium feeder, picker horgászbot egy kiváló minőségű és megbízható bot, amely garantáltan maximális kényelmet és hatékony horgászatot biztosít minden horgász számára. Ha szeretnél egy olyan botot, amely biztosítja a stabilitást, a tartósságot és az érzékenységet, akkor a Carp Hunter Classic Feeder 360 cm 50-100g Medium feeder, picker horgászbot a legjobb választás. Ne habozz, szerezd be ma még, és élvezd a horgászat minden percét!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák