Carp Expert River Feeder 360 cm 250g 3r. feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12341-360
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 3+3 rész

28990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12341-360
Dobósúly: 120-250 g
Hossz: 360 cm
Súly: 320 g
Szállítási méret: 127 cm
Tagok száma: 3 + 3
Akció: A

 

Carp Expert River Feeder bot

Kevés olyan horgászbot van, amivel akár 250 gramm össztömegű végszereléket is bejuttathatunk a kiszemelt helyre, a Carp Expert River Feeder az egyik!

Ahogy a neve is mutatja folyóvízen tudjuk kihasználni a bot előnyeit, kivételesen erős, gerinces horgászbotról beszélünk, de érzékeny spiccel.

A dobósúly tekintetében azonban érdemes kiemelten kezelni pár dolgot, a kellemetlenségek elkerülése végett. Nem egy távdobó bot! Tehát a 250 grammos dobósúly nem azért ilyen nagy, hogy minél nagyobbat tudjunk dobni vele. Hanem azért, hogy a nagy sodrású folyóinkat is meg tudjuk horgászni egy nehéz etetőkosárral, ólommal.

A maximális dobósúllyal 60-70 méteres dobótávolságot tudunk elérni. Használjunk dobóelőkét dobás során, mert az ekkora tömeg már annyira terheli a zsinórunkat, hogy félő még a vastagabb változatok elszakadása is.

A fárasztás során megfelelő erőtartalékokkal rendelkezik a bot a vadul védekező folyóvízi halakkal szembeni küzdelemhez.

Kivételesen nagy gyűrűket kapott, hogy a hordalék, amit esetleg a zsinór felszed, ne okozhasson kárt a botban.

Nyélrésze nem túl vastag, nagyon jól kézre áll, az orsótartó erősítést kapott, a megnövekedett igénybevétel miatt.

Összességében egy olyan bot jött létre, ami a legkeményebb folyóvízi terepeken is megállja a helyét.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot egy olyan kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára készítettek. A bot 360 cm hosszú és 250g-os tömegű, így ideális a folyóvízben való horgászathoz. A 3r-es feeder, picker kialakításának köszönhetően könnyedén és hatékonyan lehet dolgozni vele.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot előnyei között szerepel az, hogy könnyű és kényelmes használni. A hosszú bot lehetővé teszi a horgászok számára, hogy távolabbra dobjanak, és nagyobb területet fedjenek le. A 3r-es kialakításnak köszönhetően a bot rendkívül érzékeny, így a horgászok még a legkisebb halakat is észreveszik, és könnyen kihorgászhatják őket.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült. Az erős és tartós üvegszálas kialakításnak köszönhetően a bot hosszú élettartammal rendelkezik, és ellenáll az időjárás által okozott káros hatásoknak is. A bot markolata kényelmes és biztonságos fogást biztosít, így a horgászok biztonságosan és hatékonyan tudnak dolgozni vele.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot ideális választás azok számára, akik szeretnének hatékonyan horgászni a folyóvízben. A bot könnyű, kényelmes és nagyon érzékeny, így a horgászok nagyon hatékonyan tudnak dolgozni vele. A kiváló minőségű anyagokból készült bot hosszú élettartammal rendelkezik, így a horgászok hosszú ideig élvezhetik a kiváló minőségű termék előnyeit.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot méretei: 360 cm hosszú és 250g-os tömegű. A bot könnyen szállítható, és ideális választás azok számára, akik szeretnének hatékonyan horgászni a folyóvízben. A bot kialakítása és anyagai lehetővé teszik a horgászok számára, hogy hatékonyan és biztonságosan dolgozzanak vele, és élvezhessék a horgászat minden pillanatát.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára készítettek. A bot könnyű, kényelmes és nagyon érzékeny, így a horgászok hatékonyan tudnak dolgozni vele. A kiváló minőségű anyagokból készült bot hosszú élettartammal rendelkezik, így a horgászok hosszú ideig élvezhetik a kiváló minőségű termék előnyeit. Ha a folyóvízben szeretnél hatékonyan horgászni, akkor a CARP EXPERT River Feeder horgászbot az ideális választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.71

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák