Carp Expert TELEFEEDER HEAVY 360 cm feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12305-361
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 5+2 rész

14990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A teleszkópos rendszerű feederekből még mindig indokolatlanul kevés gyártó botja található a hazai kínálatban kínálatban. Ebből a kevés botból is kiemelkedik a Carp Expert Telefeeder, mert...
Cikkszám: 12305-361
Dobósúly: Heavy
Hossz: 3,60 m
Súly: 235 g
Szállítási méret: 120 cm
Tagok száma: 5 + 2

A teleszkópos rendszerű feederekből még mindig indokolatlanul kevés gyártó botja található a kínálatban.


Ezt a hiányt pótolja a Carp Expert botja, mely nemcsak egyszerű szállításával, de kiváló felépítésével hívja fel magára a figyelmet.
Nagyméretű, duplatalpas SIC gyűrűi speciális bandázsolása megakadályozza a tagok egymásba szorulását.

Karaktere kimondottan erős, heavy akciót mutat.
A bothoz egy karbon és egy üvegspicc tartozik, melyekkel a kapások nem maradhatnak észrevétlenek.

Integrált orsótartója bármilyen orsót stabilan tart.

Használjunk hozzá 0,20 mm körüli főzsinórt, akár vékony, 0,10 mm-es fonott dobóelőkével, hogy a leghatékonyabban tudjuk meghorgászni a kiszemelt területet és onnan kifogni a horogra került halat.


Mindenkinek ajánljuk, akinek fontos, hogy egyetlen botban megtalálja a szállítási hossz nyújtotta előnyöket és a minőséget.

A CARP EXPERT márka egyik legújabb terméke, a TELEFEEDER HEAVY 360 cm feeder, picker horgászbot, egy igazi kincs a horgászok számára. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a stabilitást. A CARP EXPERT által kínált termék egy igazi unikum a horgászbotok világában.

A TELEFEEDER HEAVY 360 cm feeder, picker horgászbot egy olyan termék, amelynek előnyei szinte végtelenek. A bot kialakítása teljesen új, és azonnal felismerhető a minőségi anyagok felhasználásának köszönhetően. A bot gyorsan és könnyen összeszerelhető, ami nagyon fontos a horgászok számára, akiknek gyorsan kell cselekedniük a halak bekapásakor.

A CARP EXPERT TELEFEEDER HEAVY 360 cm feeder, picker horgászbot nagysága 360 cm, ami kiválóan alkalmas a nagyobb halak megfogására. A bot kiválóan alkalmas a feeder és picker horgászatra is. A termék rendkívül könnyű és ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen és hatékonyan használható.

A CARP EXPERT TELEFEEDER HEAVY 360 cm feeder, picker horgászbot előnyei közé tartozik a nagy érzékenység, amely lehetővé teszi a halak bekapásának gyors észlelését. A bot rendkívül stabil és erős, így akár a legnagyobb halakat is könnyedén megfoghatjuk vele. A CARP EXPERT által kínált termék garantáltan a horgászok kedvence lesz.

A CARP EXPERT TELEFEEDER HEAVY 360 cm feeder, picker horgászbot a legjobb minőséget nyújtja a horgászok számára. A termék rendkívül tartós és strapabíró, így hosszú éveken át használható. A bot nagysága lehetővé teszi a nagyobb halak megfogását, és a kiváló minőségű anyagokból készült kialakítás garantálja a hatékony és kellemes horgászélményt.

Összefoglalva, a CARP EXPERT TELEFEEDER HEAVY 360 cm feeder, picker horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára, amely garantáltan kielégíti minden horgász igényeit. A termék rendkívül könnyű, tartós és erős, így akár a legnagyobb halakat is könnyedén megfoghatjuk vele. A CARP EXPERT által kínált termék egyedülálló a piacon, és garantáltan a horgászok kedvence lesz.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.07

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák