Energo Team Finessa Carp Feeder 330 cm 3+3 részest feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13321-331
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 330 cm
Tagok száma: 3+3 rész

23990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13321-331
Dobósúly: 20-60 g
Hossz: 3,30 m
Súly: 167 g
Szállítási méret: 117 cm
Tagok száma: 3 + 3
Akció: B

A finomszerelékes horgászat szerelmesinek érdemes közelről szemügyre venni ezt a horgászbotot! Manapság a feeder horgászat elment abba az irányba, hogy az egyre vastagabb főzsinórok, fonott előkék használatával szinte már bojlizunk, vagy hagyományos szerelékünket juttatjuk be, csak kicsit módosított végszerelékkel.

Kanyarodjunk vissza a módszer kiindulópontjához, mely a finom fenekezés....de még mennyire, hogy finom! A Finessa Carp Feeder egy nagyon érzékeny, könnyű és kecses horgászbot, mellyel kivételesen vékony zsinórokat is használhatunk.
Keszegezéshez nyugodtan tegyünk fel, akár 0,08 mm-es "vastagságú" előkét, a horgászbottal nem fogjuk elszakítani, mivel nagyon rugalmas és kivételesen érzékeny spicceket adunk hozzá.
Persze ilyen előke használatához némi gyakorlat és finom kéz is szükséges, így versenyzőknek is kifejezetten ajánljuk.

Persze, nevéből adódóan ponty horgászatához is megfelel!
Ebben az esetben már 0,12 mm-es zsinórvastagságtól használhatjuk, ebben már olyan tartalékok vannak, amivel egy-egy hirtelen kirohanást is le tudunk reagálni.

3 db spicc jár a bothoz, 0,5-0,75-1 unciás erősségben.
Ezekkel a legfinomabb kapások is észrevehetőek, de például szélben is megfelelően erős az 1 unciás, a kapás érzékeléséhez. Főzsinórnak maximum 0,20 mm-est válasszunk, előke tekintetében nem érdemes 0,16 mm fölé menni, úgysem tudjuk elszakítani ezzel a bottal (persze ehhez egy jó fékkel rendelkező orsó is kell) A finom szerelék meg fogja hálálni, hogy rá gondoltunk horgászat közben. Mindenki másnál több kapásunk lesz a vízparton! És ha ügyesek vagyunk minden halat meg is fogunk fogni.
Az IM 10-es carbon anyag kellő rugalmassággal és erőtartalékokkal rendelkezik a nagytestű halak fárasztása során.
A bottestre egyaránt kerültek kettő-, és egytalpas gyűrűk, hogy a spicc felőli részen megőrizzék a horgászbot légiességét, de a nyél felé haladva kellő erőt is adjanak neki. 20-60 grammos dobósúlyát ne lépjük túl!
Egyrészt nem fogunk vele nagyobbat dobni, másrészt a bot károsodásához is vezethet.

Ha követjük az előbbi instrukciókat élvezetes fárasztásokban és élmény dús horgászatban lehet részünk.

Az ENERGO TEAM márka egyik legjobb terméke a Finessa Carp Feeder 330 cm 3+3 részest feeder, picker horgászbot, amely kiváló minőséget és sokoldalúságot kínál a horgászok számára. Ez a bot tökéletes választás minden olyan horgásznak, aki szeretne magas szintű teljesítményt és hatékonyságot elérni a horgászat során.

Az Energo Team Finessa Carp Feeder 330 cm 3+3 részes feeder, picker horgászbot kiváló minőségű karbon anyagból készült, amely garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot. A bot nyél része kényelmes markolattal van ellátva, így hosszabb ideig is kényelmesen lehet tartani.

A bot hossza 330 cm, és 3+3 részes, ami azt jelenti, hogy könnyen szállítható és szállításkor nem foglal sok helyet. A bot súlya is nagyon könnyű, így hosszabb ideig is kényelmesen lehet horgászni vele.

Az Energo Team Finessa Carp Feeder 330 cm 3+3 részes feeder, picker horgászbot rendkívül sokoldalú, és alkalmas különféle horgászati ​​technikákhoz. A feeder bot számos különböző etetőanyagot tudunk felvenni, így a horgászok széles körű választékát kínálja. A picker bot pedig kiválóan alkalmas kisebb halak fogására, így a horgászok kiváló eredményeket érhetnek el vele.

Az Energo Team Finessa Carp Feeder 330 cm 3+3 részes feeder, picker horgászbot nagyon stabil és megbízható, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a bot képes lesz kezelni a nagyobb halakat is. Az erős kivitelnek köszönhetően a bot hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú távon is megbízható társunk lehet a horgászat során.

Összességében az Energo Team Finessa Carp Feeder 330 cm 3+3 részes feeder, picker horgászbot egy kiváló minőségű, sokoldalú és megbízható horgászbot, amelynek számos előnye van. A bot könnyű, kényelmes, stabil és megbízható, így bármilyen horgászati ​​szerelékhez használható. Az Energo Team Finessa Carp Feeder 330 cm 3+3 részes feeder, picker horgászbot egy igazi kincs minden horgász számára, aki szeretne magas szintű teljesítményt és hatékonyságot elérni a horgászat során!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 5

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák