Energo Team Finessa Carp Feeder 360 cm 3+3 részest feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13321-361
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 3+3 rész

24990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A finomszerelékes horgászat szerelmesinek érdemes közelről szemügyre venni ezt a horgászbotot!
Cikkszám: 13321-361
Dobósúly: 20-60 g
Hossz: 3,60 m
Súly: 189 g
Szállítási méret: 127 cm
Tagok száma: 3 + 3
Akció: B

A finomszerelékes horgászat szerelmesinek érdemes közelről szemügyre venni ezt a horgászbotot! Manapság a feeder horgászat elment abba az irányba, hogy az egyre vastagabb főzsinórok, fonott előkék használatával szinte már bojlizunk, vagy hagyományos szerelékünket juttatjuk be, csak kicsit módosított végszerelékkel.

Kanyarodjunk vissza a módszer kiindulópontjához, mely a finom fenekezés....de még mennyire, hogy finom! A Finessa Carp Feeder egy nagyon érzékeny, könnyű és kecses horgászbot, mellyel kivételesen vékony zsinórokat is használhatunk.
Keszegezéshez nyugodtan tegyünk fel, akár 0,08 mm-es "vastagságú" előkét, a horgászbottal nem fogjuk elszakítani, mivel nagyon rugalmas és kivételesen érzékeny spicceket adunk hozzá.
Persze ilyen előke használatához némi gyakorlat és finom kéz is szükséges, így versenyzőknek is kifejezetten ajánljuk.

Persze, nevéből adódóan ponty horgászatához is megfelel!
Ebben az esetben már 0,12 mm-es zsinórvastagságtól használhatjuk, ebben már olyan tartalékok vannak, amivel egy-egy hirtelen kirohanást is le tudunk reagálni.

3 db spicc jár a bothoz, 0,5-0,75-1 unciás erősségben.
Ezekkel a legfinomabb kapások is észrevehetőek, de például szélben is megfelelően erős az 1 unciás, a kapás érzékeléséhez. Főzsinórnak maximum 0,20 mm-est válasszunk, előke tekintetében nem érdemes 0,16 mm fölé menni, úgysem tudjuk elszakítani ezzel a bottal (persze ehhez egy jó fékkel rendelkező orsó is kell) A finom szerelék meg fogja hálálni, hogy rá gondoltunk horgászat közben. Mindenki másnál több kapásunk lesz a vízparton! És ha ügyesek vagyunk minden halat meg is fogunk fogni.
Az IM 10-es carbon anyag kellő rugalmassággal és erőtartalékokkal rendelkezik a nagytestű halak fárasztása során.
A bottestre egyaránt kerültek kettő-, és egytalpas gyűrűk, hogy a spicc felőli részen megőrizzék a horgászbot légiességét, de a nyél felé haladva kellő erőt is adjanak neki. 20-60 grammos dobósúlyát ne lépjük túl!
Egyrészt nem fogunk vele nagyobbat dobni, másrészt a bot károsodásához is vezethet.

Ha követjük az előbbi instrukciókat élvezetes fárasztásokban és élmény dús horgászatban lehet részünk.

Az ENERGO TEAM márka egyik legjobb terméke a Finessa Carp Feeder 360 cm 3+3 részest feeder, picker horgászbot, amely minden horgász számára igazán érdekes lehet. A termék megfelelő összetételének és kialakításának köszönhetően a horgászok számára maximális kényelmet és biztonságot nyújt.

Az ENERGO TEAM Finessa Carp Feeder 360 cm-es horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az időjárásállóságot. A bot 3 darab 1 méteres, és 3 darab 0,6 méteres elemre osztható, így a szállítása és tárolása is rendkívül egyszerű.

A bot hossza 360 cm, és speciálisan a carp feeder horgászathoz lett kifejlesztve, így a nagyobb távolságok eléréséhez is ideális. A bot kiválóan alkalmas a nehéz csalik, és az erős áramlásokkal szembeni ellenállásra is.

A Finessa Carp Feeder horgászbot kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyedén és pontosan dobhassanak, miközben a bot keménysége és stabilitása biztosítja, hogy a horgászat során ne hajoljon el. A bot nagy rugalmassága és a kiváló minőségű anyagok használata biztosítja, hogy a halak ne szakítsák el a zsinórt, és a horgászok ne hagyják el az üres kézzel.

A termék kiválóan alkalmas a hosszú távú horgászatra, és a legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnének egy olyan horgászbotot, amely maximális biztonságot és kényelmet nyújt. A Finessa Carp Feeder horgászbot egy igazán értékes és megbízható darab, amely minden horgász számára ajánlott.

Az ENERGO TEAM Finessa Carp Feeder 360 cm 3+3 részest feeder, picker horgászbot a legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnének egy minőségi, tartós és megbízható horgászbotot. A bot kialakítása és minőségi anyagai garantálják, hogy a horgászok minden kihívást le tudnak küzdeni, és a horgászat során maximális kényelmet és biztonságot élvezhetnek. Ha egy igazán értékes és megbízható horgászbotot keresel, akkor az ENERGO TEAM Finessa Carp Feeder 360 cm 3+3 részest feeder, picker horgászbot a legjobb választás lesz számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák