Energo Team Finessa Carp Feeder 390 cm 3+3 részest feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13321-391
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3+3 rész

25990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A finomszerelékes horgászat szerelmesinek érdemes közelről szemügyre venni ezt a horgászbotot!
Cikkszám: 13321-391
Dobósúly: 20-60 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 225 g
Szállítási méret: 137 cm
Tagok száma: 3 + 3
Akció: B

A finomszerelékes horgászat szerelmesinek érdemes közelről szemügyre venni ezt a horgászbotot! Manapság a feeder horgászat elment abba az irányba, hogy az egyre vastagabb főzsinórok, fonott előkék használatával szinte már bojlizunk, vagy hagyományos szerelékünket juttatjuk be, csak kicsit módosított végszerelékkel.

Kanyarodjunk vissza a módszer kiindulópontjához, mely a finom fenekezés....de még mennyire, hogy finom! A Finessa Carp Feeder egy nagyon érzékeny, könnyű és kecses horgászbot, mellyel kivételesen vékony zsinórokat is használhatunk.
Keszegezéshez nyugodtan tegyünk fel, akár 0,08 mm-es "vastagságú" előkét, a horgászbottal nem fogjuk elszakítani, mivel nagyon rugalmas és kivételesen érzékeny spicceket adunk hozzá.
Persze ilyen előke használatához némi gyakorlat és finom kéz is szükséges, így versenyzőknek is kifejezetten ajánljuk.

Persze, nevéből adódóan ponty horgászatához is megfelel!
Ebben az esetben már 0,12 mm-es zsinórvastagságtól használhatjuk, ebben már olyan tartalékok vannak, amivel egy-egy hirtelen kirohanást is le tudunk reagálni.

3 db spicc jár a bothoz, 0,5-0,75-1 unciás erősségben.
Ezekkel a legfinomabb kapások is észrevehetőek, de például szélben is megfelelően erős az 1 unciás, a kapás érzékeléséhez. Főzsinórnak maximum 0,20 mm-est válasszunk, előke tekintetében nem érdemes 0,16 mm fölé menni, úgysem tudjuk elszakítani ezzel a bottal (persze ehhez egy jó fékkel rendelkező orsó is kell) A finom szerelék meg fogja hálálni, hogy rá gondoltunk horgászat közben. Mindenki másnál több kapásunk lesz a vízparton! És ha ügyesek vagyunk minden halat meg is fogunk fogni.
Az IM 10-es carbon anyag kellő rugalmassággal és erőtartalékokkal rendelkezik a nagytestű halak fárasztása során.
A bottestre egyaránt kerültek kettő-, és egytalpas gyűrűk, hogy a spicc felőli részen megőrizzék a horgászbot légiességét, de a nyél felé haladva kellő erőt is adjanak neki. 20-60 grammos dobósúlyát ne lépjük túl!
Egyrészt nem fogunk vele nagyobbat dobni, másrészt a bot károsodásához is vezethet.

Ha követjük az előbbi instrukciókat élvezetes fárasztásokban és élmény dús horgászatban lehet részünk.

Az ENERGO TEAM márka újabb remekműve, az Energo Team Finessa Carp Feeder 390 cm 3+3 részest feeder, picker horgászbot, amely minden horgász számára magas színvonalú kalandot ígér. A bot hossza 390 cm, és 3+3 részből áll, így könnyen szállítható, de a vízparton is nagyon stabil és erős.

Az Energo Team Finessa Carp Feeder bot mindenféle szögből szemlélve ideális eszköz az összesféle horgászathoz. A bot könnyű, de ugyanakkor strapabíró, amely megfelel az összes horgászati ​​körülménynek. A bot kiválóan alkalmas a feeder és a picker horgászatra egyaránt, így garantáltan megtalálod az igényeidnek megfelelő beállításokat.

Egy másik fontos előnye ennek a botnak az, hogy kiváló kiegyensúlyozottsággal rendelkezik, így biztosítva a pontosabb dobásokat és a horgászat magasabb szintjét. A bot kényelmesen és stabilan fekszik a kezedben, így lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig horgássz a vízparton, anélkül, hogy fáradtnak érezné magad.

Az Energo Team Finessa Carp Feeder bot a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően került gyártásra, így garantált a hosszú élettartam és a kiváló teljesítmény. A bot anyaga a legjobb minőségű szénszálas anyag, amely lehetővé teszi a bot számára, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa, amelyet valaha is láttál.

Az Energo Team Finessa Carp Feeder bot egy igazi kincs minden horgász számára, akik szeretik a kihívásokat és azt akarják, hogy minden horgászati ​​kalandjuk a lehető legjobb legyen. A bot tökéletesen illeszkedik a legjobb horgászfelszerelésekhez, így garantáltan megtalálod a megfelelő kombinációt a vízparton.

Az Energo Team Finessa Carp Feeder bot a horgászok által keresett kiváló minőségű és kiváló teljesítményű eszköz, amely megfelel a legmagasabb színvonalú igényeknek. Ez a bot minden horgász számára a legjobb választás, amely valaha is történhetett veled. Ne habozz, szerezd be most és fedezd fel a horgászat új dimenzióját!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák