ENERGO TEAM RUBIN MATCH-FEEDER 360 cm feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12320-360
Gyártó: RUBIN
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 3+3 rész

21490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12320-360
Dobósúly: Medium
Hossz: 3,60 m
Súly: Match: 232 g, Feeder: 237 g
Szállítási méret: 127 cm
Tagok száma: Match 3, Feeder 3+3

Igazi kuriózum a hazai piacon - kettő bot egyben.

A Rubin Match-Feeder bot zsákjában két darab, egy match és egy feeder harmadik tag található. Igény esetén feeder és match botként is használható.
Az alsó és a középső tag úgy lett kialakítva, hogy a keményebb feeder és a lágyabb match spicc használata esetén is optimálisan viselkedjen.
A kísérleteknek köszönhetően olyan bot született, mely mindkét esetben kiváló karakterű, az egyes tagok együttműködve, harmóniában dolgoznak, ezáltal hatékony dobást és fárasztást tesznek lehetővé.

Ha a feeder tagot használjuk, a botunk egy Medium kategóriás botnak felel meg. Ekkor használjunk 0,20 mm-körüli főzsinórt.
Ha a match-et, akkor pedig a dobósúly 5-18 gramm körül alakul. Ekkor pedig az ideális zsinórvastagság 0,16 mm.


Legjobb választás azok számára, akik nem szeretnének mindkét módszerhez 1-1 botot magukkal cipelni a vízpartra, vagy szívesen kipróbálnák az úszózást és a feederezést is, de nem akarnak egy komolyabb beruházást megtenni ennek érdekében.

 

Az ENERGO TEAM RUBIN MATCH-FEEDER 360 cm feeder, picker horgászbot egy olyan kiváló minőségű horgászbot, amelyet az élvonalbeli horgászok is szívesen használnak. Ez a bot kifejezetten a feeder, illetve a picker horgászatra lett tervezve, így mindkét technika kedvelőinek meg fogja felelni.

A RUBIN márkájú horgászbot kiválóan alkalmas a közepes és nagyobb méretű halak fogására, hiszen hossza 360 cm, melynek köszönhetően nagyobb távolságból is elérhetőek a halak. A bot anyaga könnyű, ugyanakkor nagyon erős, így képes ellenállni a nagyobb terhelésnek is.

A horgászbot kiválóan alkalmas a hosszabb távú horgászatra is, hiszen kényelmesen elfér a kézben, és a hosszú horgászat során sem fog fájdalmat okozni. A bot ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen tartható, így a horgászat során sem fog elfáradni a kéz.

A RUBIN MATCH-FEEDER 360 cm feeder, picker horgászbot kiválóan alkalmas a különféle körülmények közötti horgászatra is, hiszen az anyagának köszönhetően ellenáll a kopásnak, a víznek, a pornek és a sónak is. Ez azt jelenti, hogy a bot hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú távon is kiválóan használható.

A bot kiválóan alkalmas a különféle horgásztechnikákhoz is, így a kevésbé tapasztalt horgászok is könnyen megtanulhatják a horgászat fortélyait. A bot kialakítása lehetővé teszi a különböző csalik és horogméretek használatát is, így minden horgász igényeinek megfelelően használható.

A RUBIN MATCH-FEEDER 360 cm feeder, picker horgászbot nagyon könnyen szállítható, hiszen összecsukható, így könnyen elfér az autóban vagy a horgász táskában. A bot súlya is nagyon könnyű, így nem fogja megterhelni a horgászat során sem.

Összességében elmondható, hogy az ENERGO TEAM RUBIN MATCH-FEEDER 360 cm feeder, picker horgászbot olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott. Kiváló minőségű anyagokból készül, és kiválóan alkalmas a különféle horgásztechnikákhoz. A bot hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú távon is kiválóan használható. Ha szeretnél egy olyan horgászbotot, amely minden igényednek megfelel, akkor az ENERGO TEAM RUBIN MATCH-FEEDER 360 cm feeder, picker horgászbot lesz a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.53

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák