ENERGO TEAM RUBIN PICKER 330 cm feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13035-330
Gyártó: RUBIN
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 330 cm
Tagok száma: 2 rész

14290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Energo Team Rubin Picker - A picker botok között kevés magasabb dobósúlyú (10-35 gramm) bot található, megtartva a bot érzékenységét, mint a Rubin Picker. A kétrészes kivitel rendkívül vékony, de erős blankot biztosít, kategóriájában különleges gerincet kölcsönözve a botnak.  
Cikkszám: 13035-330
Dobósúly: Extra Heavy
Hossz: 3,30 m
Súly: 233 g
Szállítási méret: 169 cm
Tagok száma: 2+2

Energo Team Rubin Picker

Az ET folyamatosan fejlődő Rubin szériájának minden tagjára a könnyedség jellemző, mely az IM7-es karbon blanknak köszönhető. A mai közkedvelt feederes technika mellett, az igazán finom, picker botok kissé háttérbe szorultak, pedig a finom rezgőspicces botok kiváló szórakozást és élményeket nyújthatnak használóiknak.

A picker botok között kevés magasabb dobósúlyú (10-35 gramm) bot található, megtartva a bot érzékenységét, mint a Rubin Picker.

A kétrészes kivitel rendkívül vékony, de erős blankot biztosít, kategóriájában különleges gerincet kölcsönözve a botnak. Akár folyóvízi pickerezéshez vagy nagyobb dévérek sikeres horgászatához is ajánljuk a szériát.

A jól terhelhető, ugyanakkor a picker botokra jellemző érzékenységet magában hordozó botra kopásálló SIC gyűrűsor került, tartozékként pedig 2 különböző érzékenységű spicc jár hozzá.

Kiváló választás a fákkal benőtt szűk helyek meghorgászására, vagy éppen csónakos használatra is.

Az Energo Team Rubin Picker 330 cm feeder, picker horgászbot a Rubin márkájú termékcsalád egyik legjobb darabja, amely tökéletesen megfelel minden horgászati ​​feladathoz. Ha szereted a feeder és a picker horgászatot, akkor ez a bot az ideális választás a számodra.

A Rubin Picker 330 cm horgászbot egy olyan eszköz, amely a horgászoknak készült. A kiváló minőségű anyagok és a precíziós kidolgozás megkönnyíti a horgászatot, és garantálja a halak biztonságos kifogását. A bot hossza 330 cm, ami lehetővé teszi, hogy többféle módon is beállíthasd a horgászatot, és hogy könnyedén elérj a távoli helyekre is.

Az Energo Team Rubin Picker 330 cm feeder, picker horgászbot rendkívül könnyű és kényelmes a kezedben. A kiváló minőségű anyagok garantálják, hogy a bot nem fog meghajolni, és biztosítják a nagyobb halak biztonságos kifogását is. Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig is kényelmesen tudj horgászni, és csökkenti a fáradtságot is.

A Rubin Picker 330 cm horgászbot nagy előnye, hogy könnyen beállítható a kívánt hosszra. Ez lehetővé teszi, hogy a horgászat során könnyedén váltogathass a távolságok között, és hogy minden horgászfajtához használható legyen. A bot kiváló minőségű anyaga és a precíziós kidolgozás garantálja, hogy a horgászat során a bot nem fog meghajolni, és hogy a halak biztonságosan kifoghatóak.

Az Energo Team Rubin Picker 330 cm feeder, picker horgászbot a horgászok számára készült, és nagy előnye, hogy könnyen kezelhető és kényelmes a használata. Az ergonomikus kialakítás és a kiváló minőségű anyagok garantálják, hogy a horgászat során a bot nem fog meghajolni, és hogy a halak biztonságosan kifoghatóak.

Az Energo Team Rubin Picker 330 cm feeder, picker horgászbot egy olyan termék, amelyet minden horgász imádni fog. A kiváló minőségű anyagok és a precíziós kidolgozás garantálja, hogy a bot hosszú élettartamú és megbízható lesz a horgászat során. Ha egy olyan horgászbotot keresel, amelyet bármilyen horgászfajtához használhatsz, és amely kényelmes a használata, akkor az Energo Team Rubin Picker 330 cm feeder, picker horgászbot az ideális választás a számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.06

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák