KAMASAKI ALFA FEEDER 360 cm 150G 3TIPS feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14072-360
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 3+3 rész
9490 Ft 11600 Ft

18% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 14072-360
Dobósúly: 150 gr
Hossz: 3,60 m
Súly: 397gr
Szállítási méret: 124cm
Tagok száma: 3+3

Széles dobósúly tartományban és kétféle hosszban készült feeder horgászbot. Composit anyagának köszönhetően egyesíti magában a carbon és az üvegszál előnyeit.


Könnyű, mégis erős, fárasztás közben jól lehet vele vezetni a halat, kidolgozza annak minden kirohanását.

B-akciójának köszönhetően jól és pontosan dobhatunk vele. Ajánlott zsinórvastagság 0,18mm-től 0,25mm-ig típustól függően.
Kétféle erősségű üvegszál spiccel kerül forgalomba.

A kombinált parafa-duplon nyél tökéletes fogást biztosít számunkra a fárasztás és a dobás során egyaránt.
 

Kezdő és Középhaladó horgászok számára ideális választás legyen szó álló-, vagy folyóvízről.

 

Ha te is komoly horgász vagy, akkor bizonyára tudod, hogy a megfelelő horgászfelszerelés nélkül nem lehet igazán eredményesen horgászni. A KAMASAKI márkájú 'KAMASAKI ALFA FEEDER 360 cm 150G 3TIPS feeder, picker horgászbot' azonban egy olyan termék, amely garantáltan megfelelő segítséget nyújt a horgászoknak, hogy sikeresek legyenek a vízen.

A KAMASAKI ALFA FEEDER 360 cm 150G 3TIPS feeder, picker horgászbot egy nagyon erős és strapabíró termék, amelyet a horgászok nagy örömmel fognak használni. A bot hossza 360 cm, ami azt jelenti, hogy nagyon könnyen kezelhető és kényelmesen használható. Az 150 g-os súlyának köszönhetően pedig nagyon stabil és megbízható a vízen.

A KAMASAKI ALFA FEEDER 360 cm 150G 3TIPS feeder, picker horgászbot rendelkezik három különböző méretű spiccel, amelyeket a horgászok a víz állapotától függően tudnak használni. Ez azt jelenti, hogy a horgászok mindig a megfelelő spiccel tudnak horgászni, ami nagyon fontos a sikeres halászat érdekében.

A KAMASAKI ALFA FEEDER 360 cm 150G 3TIPS feeder, picker horgászbot nagyon könnyű, ami azt jelenti, hogy a horgászok hosszabb időn keresztül is használhatják anélkül, hogy fáradtságot éreznének. Emellett a bot rendkívül rugalmas, ami nagyon fontos a halak biztonságos kifogása érdekében.

A KAMASAKI ALFA FEEDER 360 cm 150G 3TIPS feeder, picker horgászbot egy igazán kiváló minőségű termék, amely garantáltan hosszú időn keresztül használható. A bot anyaga nagyon erős és strapabíró, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy nem fogják elromlani, ha egy nagyobb halat kell kifogniuk.

Összességében tehát elmondható, hogy a KAMASAKI ALFA FEEDER 360 cm 150G 3TIPS feeder, picker horgászbot a horgászok számára kiváló választás. A bot nagyon könnyen kezelhető, és nagyon stabil a vízen. A rendelkezésre álló három spiccel pedig mindig a megfelelő módon lehet horgászni. A bot kiváló minősége miatt garantáltan hosszú évekig használható. Ha tehát szeretnél egy olyan terméket vásárolni, amely segít neked a sikeres halászatban, akkor a KAMASAKI ALFA FEEDER 360 cm 150G 3TIPS feeder, picker horgászbot a megfelelő választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák