KAMASAKI ALFA FEEDER 390 cm 90G 3TIPS feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14070-390
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3 rész
8990 Ft 11100 Ft

19% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Kamasaki Alfa Feeder bot - Széles dobósúly tartományban és kétféle hosszban készült feeder horgászbot. Composit anyagának köszönhetően egyesíti magában a carbon és az üvegszál előnyeit, melyek a következők:
Cikkszám: 14070-390
Dobósúly: 90 gr
Hossz: 3,90 m
Súly: 360g
Szállítási méret: 135cm
Tagok száma: 3+3
Kamasaki Alfa Feeder bot

Széles dobósúly tartományban és kétféle hosszban készült feeder horgászbot. Composit anyagának köszönhetően egyesíti magában a carbon és az üvegszál előnyeit.

Könnyű, mégis erős, fárasztás közben jól lehet vele vezetni a halat, kidolgozza annak minden kirohanását.

B-akciójának köszönhetően jól és pontosan dobhatunk vele.  Ajánlott zsinórvastagság 0,18mm-től 0,25mm-ig típustól függően.
Kétféle erősségű üvegszál spiccel kerül forgalomba.

A kombinált parafa-duplon nyél tökéletes fogást biztosít számunkra a fárasztás és a dobás során egyaránt. Kezdő és Középhaladó horgászok számára ideális választás legyen szó álló-, vagy folyóvízről.

A KAMASAKI ALFA FEEDER 390 cm 90G 3TIPS feeder, picker horgászbot egy fantasztikus választás, ha szeretnél egy olyan botot, amely kiváló minőségű és sokoldalú a horgászatban. Ez a 390 cm hosszú bot 90 g-os súlyhatárral rendelkezik, így a hosszú távú horgászatokon is stabilan tudod tartani. A 3 különféle csúcs lehetővé teszi, hogy a botot könnyen testre szabhassuk a horgászati ​​körülményekhez.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a botnak az, hogy nagyon könnyű, így hosszabb ideig is kényelmesen tudod használni. A bot kiegyensúlyozott, így nem fog fáradtságot okozni a karjaidnak és a vállaidnak hosszabb távú használat során sem. Ezen felül a KAMASAKI ALFA FEEDER 390 cm 90G 3TIPS feeder, picker horgászbot egy kiváló minőségű anyagokból készült termék, amelynek tartóssága garantált.

Ez a bot ideális választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnének egy olyan botot, amely alkalmas a feeder és picker horgászatra is. A csúcsok könnyen cserélhetők, így a botot könnyen testre szabhatjuk az adott horgászati ​​körülményekhez. Ez a bot kiválóan alkalmas nagyobb halak fogására is, mivel a hossza és a súlya lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságból is hatékonyan tudjuk használni.

A KAMASAKI ALFA FEEDER 390 cm 90G 3TIPS feeder, picker horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, így garantáltan hosszú élettartamú. Az anyagok kiválasztásakor figyelembe vették a termék tartósságát és a horgászok igényeit is. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a víznek és a horgászati ​​körülményeknek is.

A KAMASAKI ALFA FEEDER 390 cm 90G 3TIPS feeder, picker horgászbot egy fantasztikus választás minden horgász számára, aki szeretne egy kiváló minőségű, sokoldalú és könnyű botot. A 390 cm hosszú bot 90 g-os súlyhatárral rendelkezik, így nagyon stabil és hatékonyan használható nagyobb halak fogásához is. A bot kiegyensúlyozott, így kényelmesen használható hosszabb ideig is. A csúcsok könnyen cserélhetők, így a botot könnyen testre szabhatjuk az adott horgászati ​​körülményekhez. A KAMASAKI ALFA FEEDER 390 cm 90G 3TIPS feeder, picker horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, így garantáltan hosszú élettartamú és nagyon tartós. Ez a bot egy valóban kiváló választás minden horgász számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.53

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák