KAMASAKI ALFA PICKER 240 cm 5-30G 3TIPS feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14074-240
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 240 cm
Tagok száma: 2+3 rész
6490 Ft 10000 Ft

35% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 14074-240
Dobósúly: 5-30 g
Hossz: 2,40 m
Súly: 190 g
Szállítási méret: 125cm
Tagok száma: 2+3

Könnyű, mégis erős, fárasztás közben jól lehet vele vezetni a halat, kidolgozza annak minden kirohanását.


B-akciójának köszönhetően jól és pontosan dobhatunk vele. Az 5-30g-os dobósúlynak köszönhetően egészen vékony 0,10-es, 0,12-es előkéket is használhatunk a zsinór szakadásának veszélye nélkül.
Háromféle erősségű üvegszál spiccel kerül forgalomba.

A kombinált parafa-duplon nyél tökéletes fogást biztosít számunkra a fárasztás és a dobás során egyaránt.

Tavakon, csatornákon történő horgászat során, olyan helyeken, ahol szűkös a horgászhely hű társunk lesz.
 

Kezdő és Középhaladó horgászok számára ideális választás legyen szó álló-, vagy folyóvízről.

 

A KAMASAKI ALFA PICKER 240 cm 5-30G 3TIPS feeder, picker horgászbot egy kiváló minőségű és sokoldalú bot, amely megfelelően szolgálja ki az igényes horgászokat. A horgászbot egyrészt a feeder horgászatban, másrészt a picker horgászatban is használható, így kiváló választás mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára.

A KAMASAKI ALFA PICKER 240 cm 5-30G 3TIPS feeder, picker horgászbot jellegzetességei közé tartozik az erős, könnyű és tartós karbon anyag, amelyből készült. Ez a kiváló minőségű anyag biztosítja a horgászbot hosszú élettartamát, valamint azt is, hogy ne kelljen aggódni a horgászat során a bot törése miatt.

A horgászbot hossza 240 cm, amely lehetővé teszi a hosszabb dobásokat és a pontosabb célozást. Az 5-30 grammos dobósúly révén a bot kiválóan használható a különböző méretű halak horgászatára. A horgászbot 3 különböző méretű végdarabbal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a horgászok számára, hogy a különböző horgászmódszerekhez megfelelő végeket használják.

A KAMASAKI ALFA PICKER 240 cm 5-30G 3TIPS feeder, picker horgászbot előnyei közé tartozik a kiváló érzékenység, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy azonnal észrevegyék a halak csalira való kapását. Az ergonomikus nyél biztosítja a kényelmes és biztonságos fogást, így a horgászok hosszabb időn keresztül is kényelmesen tudnak horgászni.

A KAMASAKI ALFA PICKER 240 cm 5-30G 3TIPS feeder, picker horgászbot egy nagyszerű választás a különböző horgászmódszerekhez, tökéletesen alkalmazkodik a horgászat során felmerülő különböző kihívásokhoz. A horgászbot könnyű súlyú, így a horgászok kényelmesen tudják használni akár hosszabb időn keresztül is. A horgászbot kiváló minőségi anyagból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a tartósságot.

A KAMASAKI ALFA PICKER 240 cm 5-30G 3TIPS feeder, picker horgászbot méretei a következők: hossza 240 cm, dobósúlya 5-30 gramm, és 3 különböző méretű végdarabbal rendelkezik. Összességében a horgászok számára a KAMASAKI ALFA PICKER 240 cm 5-30G 3TIPS feeder, picker horgászbot egy nagyszerű választás, amely garantáltan kielégíti a horgászok igényeit, és felejthetetlen élményekkel gazdagítja a horgászatot.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.63

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák