KAMASAKI ALFA PICKER 270 cm 5-30G 3TIPS feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14074-270
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 270 cm
Tagok száma: 2+3 rész
6490 Ft 10700 Ft

39% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 14074-270
Dobósúly: 5-30 g
Hossz: 2,70 m
Súly: 210 g
Szállítási méret: 140cm
Tagok száma: 2+3

Könnyű, mégis erős, fárasztás közben jól lehet vele vezetni a halat, kidolgozza annak minden kirohanását.


B-akciójának köszönhetően jól és pontosan dobhatunk vele. Az 5-30g-os dobósúlynak köszönhetően egészen vékony 0,10-es, 0,12-es előkéket is használhatunk a zsinór szakadásának veszélye nélkül.
Háromféle erősségű üvegszál spiccel kerül forgalomba.

A kombinált parafa-duplon nyél tökéletes fogást biztosít számunkra a fárasztás és a dobás során egyaránt.

Tavakon, csatornákon történő horgászat során, olyan helyeken, ahol szűkös a horgászhely hű társunk lesz.
 

Kezdő és Középhaladó horgászok számára ideális választás legyen szó álló-, vagy folyóvízről.

 

A KAMASAKI ALFA PICKER 270 cm 5-30G 3TIPS feeder, picker horgászbot egy kiváló minőségű termék, amely a horgászok számára kínál valóban felbecsülhetetlen előnyöket. Ez a horgászbot egy igazán széles körű választásnak bizonyul a horgászok számára, akik szeretnék, ha a horgászatuk során mindenki megfelelően használható és megbízható eszközöket használnának.

A KAMASAKI ALFA PICKER 270 cm 5-30G 3TIPS feeder, picker horgászbot rendkívül tartós és könnyű anyagokból készült. A botok választéka azonban nem csak a minőségben, hanem a sokoldalúságban is gazdag. A horgászok számára kínált három különböző méretű tip a horgászfelszereléshez való alkalmazkodás lehetőségét kínálja, az 5-30 grammos dobósúly pedig igazán sokoldalúvá teszi az eszközt.

A KAMASAKI ALFA PICKER 270 cm 5-30G 3TIPS feeder, picker horgászbot kiválóan használható a feeder és a picker horgászat során, így a horgászok széles körére számíthatunk, akiknek szükségük van az ilyen típusú eszközökre. A nagy méretű bot nagyon kényelmesen használható, így azok a horgászok, akik hosszabb ideig szeretnének horgászni, kényelmesen és hatékonyan dolgozhatnak.

A horgászbot méretei 270 cm, ami azt jelenti, hogy ezzel az eszközzel a horgászok nagyobb területeket is lefedhetnek, így jobb esélyük van a halak megtalálására. A 5-30 grammos dobósúly lehetővé teszi a horgászok számára, hogy kényelmesen alkalmazkodjanak a különböző horgászmódszerekhez, és a három különböző méretű tip segítségével a horgászok még inkább megbízhatóan használhatják az eszközt.

A KAMASAKI ALFA PICKER 270 cm 5-30G 3TIPS feeder, picker horgászbot rendkívül erős, tartós és könnyű, így kiváló minőségű eszköznek bizonyul a horgászok számára. A termék nagyobb területek lefedésére és sokoldalúságra képes, így a horgászok széles körének biztosítja a megfelelő eszközt a horgászmódszerükhöz. Ha szereted a horgászatot és megbízható eszközökre van szükséged, akkor a KAMASAKI ALFA PICKER 270 cm 5-30G 3TIPS feeder, picker horgászbot biztosan megfelelő választás lesz számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák