KAMASAKI PELLET FEEDER 390 cm 80-150G feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14079-390
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3+2 rész

13490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 14079-390
Dobósúly: 80-150 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 410 g
Szállítási méret: 135 cm
Tagok száma: 3 + 2

Ha pellet, akkor a cél a nagyobb testű pontyok, amúrok horogra kerítése, melyben társunk az új Kamasaki Pellet Feeder.


Ha a meghorgászni kívánt horgászterület messze helyezkedik el, netán a kiszemelt célhalakat egy nehezen megdobható akadós nádöbölben reméljük, akkor ez a bot tökéletes választás lehet.

Merev gerince a nagy falvastagságnak köszönhető, emellett a finom és érzékeny rezgőspicc az üvegszál hajlékonysága révén minden apró kapást közvetít.

A gyűrűkiosztása optimálisan osztja el a terhelést az egész bottesten, ezáltal kiküszöbölődik a bottörés mind dobásnál, mind pedig egy komolyabb hal fárasztásánál.
A minőségi SIC gyűrűk egészen biztosan nem fogják felsérteni zsinórunkat.
Ajánlott zsinórvastagság: 0,20-0,22mm

Ajánlott végszerelék tömege 60-90 gramm, annak érdekében hogy a legtöbbet ki tudjuk hozni a botból dobótávolság tekintetében.
Természetesen alkalmazhatunk ennél nagyobb tömegű végszereléket is, azonban akkor számolnunk kell a dobások lerövidülésével.


Minőségi pelletes horgászat, pontos dobások, és hatékony fárasztás a Kamasaki Pellet Feederrel!

A KAMASAKI PELLET FEEDER 390 cm 80-150G feeder, picker horgászbot egy olyan kiváló minőségű termék, amely kifejezetten azoknak a horgászoknak készült, akik a legnagyobb kihívásoknak szeretnének megfelelni a horgászat során. A horgászbot hossza 390 cm, ami lehetővé teszi a nagyobb távolságok elérését, és nagyobb mozgásteret biztosít a horgász számára.

A KAMASAKI PELLET FEEDER 390 cm 80-150G feeder, picker horgászbot erős és tartós anyagokból készül, amelyek ellenállnak a különböző külső hatásoknak, így biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízható működést. A bot kialakítása ergonomikus, ami kényelmes és biztonságos fogást biztosít a horgász számára.

A horgászbot nagy előnye, hogy kifejezetten a pellet etetőanyagokhoz lett kialakítva, így lehetővé teszi a pontos és hatékony etetést. A horgászbot felépítése a feeder és a picker botok keveréke, így mindenféle hal fogására alkalmas.

A KAMASAKI PELLET FEEDER 390 cm 80-150G feeder, picker horgászbot kiválóan alkalmas a nehéz horgászati feltételekhez is, például az erős áramlásokhoz, a mélyebb vizekhez és a nagyobb halakhoz. A horgászbot könnyen kezelhető, és segíti a horgászat során a precíz és hatékony halak befogását.

A horgászbot mérete 390 cm, és az 80-150G súlytartományhoz lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy a horgászbot kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogásához, és lehetővé teszi a nagyobb távolságok elérését.

Összességében, a KAMASAKI PELLET FEEDER 390 cm 80-150G feeder, picker horgászbot egy kiváló minőségű termék, amely a horgászok számára nagy előnyöket kínál. A horgászbot erős és tartós anyagokból készült, kifejezetten a pellet etetőanyagokhoz lett tervezve, és alkalmas a nehéz horgászati feltételekhez is. A horgászbot kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogásához, és lehetővé teszi a nagyobb távolságok elérését is. Ha te is a legjobb minőségű horgászbotra vágysz, akkor a KAMASAKI PELLET FEEDER 390 cm 80-150G feeder, picker horgászbot a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák