KAMASAKI SUPER FEEDER 360 cm feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14078-360
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 3+2 rész

13990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 14078-360
Dobósúly: 50-100 g
Hossz: 3,60 m
Súly: 308 g
Szállítási méret: 124 cm
Tagok száma: 3 + 2
Akció: B

Kamasaki Super Feeder bot

Ha kiváltképp a finom 0,20mm vagy az alatti zsinórhasználat lenne célravezető, akkor ahhoz keresve sem lehetne jobbat ajánlani, mint a Kamasaki Super Feeder-t.

Lágy parabolikus akciója örömtelivé teszi a keszegezést éppen úgy, mint a nyílt vizi pontyozást.

Optimális dobósúlyként a 40-50 grammot ajánlhatnánk.
Vékony zsinórral, nyílt vízen nem szabhat gátat a tudásának egyetlen egy hal sem.

Kétféle erősségű spiccel kerül forgalomba, hogy könnyedén alkalmazkodni tudjunk a megváltozott körülményekhez, legyen szó egy felerősödő szélről vagy a halak kapókedvének csökkenéséről.

A csavaros orsótartó tökéletes tartást biztosít, míg a SIC betétes könnyített gyűrűink között ellenállás nélkül szalad ki zsinórunk.

Kezdő és középhaladó horgászok megelégedéssel fogják használni.

A KAMASAKI SUPER FEEDER 360 cm feeder, picker horgászbot az egyik legjobb választás, ha olyan botra van szükséged, amely tökéletesen megfelel a feeder és a picker horgászat igényeinek. A termékkel kapcsolatos legfőbb előnyök közé tartozik a hihetetlenül könnyű és tartós kialakítás, amely lehetővé teszi a hosszú távú horgászatot anélkül, hogy fáradtságot okozna a kezedben.

A KAMASAKI SUPER FEEDER 360 cm horgászbot egy 3 részes bot, amelynek a hossza 360 cm. Ez azt jelenti, hogy hosszabb távolságokra is lehet vele horgászni, de ugyanakkor elég könnyű és kényelmes ahhoz, hogy a rövidebb távolságokon is kényelmesen tudj vele horgászni. A bot felső része nagyon érzékeny, így nagyon könnyű észrevenni a halakat, amikor megragadják az etetőanyagot.

A KAMASAKI SUPER FEEDER 360 cm feeder, picker horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállóak, így sokáig fogod tudni használni a botot. A bot nyél része ergonomikusan kialakított, hogy a kezed kényelmesen tudjon rajta ülni, és minimálisra csökkentse a fáradtságot. A boton található csúszásgátló bevonat segít abban, hogy a bot ne csússzon ki a kezedből, amikor nedves a kezed.

A KAMASAKI SUPER FEEDER 360 cm feeder, picker horgászbot ideális választás lehet mind az ügyes horgászoknak, mind a kezdőknek. A botot nagyon könnyű kezelni, így könnyen megtanulhatod, hogyan kell vele horgászni. A bot nagyon sokoldalú, így bármilyen halat el tudsz vele fogni. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, így nem kell aggódnod azért, hogy a bot eltörik, ha nagyobb halat sikerül fognod.

A KAMASAKI SUPER FEEDER 360 cm feeder, picker horgászbot biztosítja az optimális érzékenységet, hogy észre tudd venni, amikor a halak megragadják az etetőanyagot. A bot könnyű súlya miatt nem fog fáradtságot okozni a kezedben, így hosszabb ideig tudsz vele horgászni anélkül, hogy kényelmetlenséget éreznél. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon tartós és hosszú élettartamú.

Összességében a KAMASAKI SUPER FEEDER 360 cm feeder, picker horgászbot az egyik legjobb választás, ha olyan botra van szükséged, amely tökéletesen megfelel a feeder és a picker horgászat igényeinek. Ez a bot egy nagyon sokoldalú és kiváló minőségű termék, amely biztosítja az optimális érzékenységet és kényelmet a hosszabb távú horgászat során. A bot könnyű és tartós, így sokáig fogod tudni használni, és nagyszerű élményt fog nyújtani a horgászat szerelmeseinek.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.9

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák