KAMASAKI SUPER FEEDER 390 cm feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14078-390
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3 rész

15490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 14078-390
Dobósúly: 50-100 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 330 g
Szállítási méret: 134 cm
Tagok száma: 3 + 2
Akció: B

Kamasaki Super Feeder bot

Ha kiváltképp a finom 0,20mm vagy az alatti zsinórhasználat lenne célravezető, akkor ahhoz keresve sem lehetne jobbat ajánlani, mint a Kamasaki Super Feeder-t.

Lágy parabolikus akciója örömtelivé teszi a keszegezést éppen úgy, mint a nyílt vizi pontyozást.

Optimális dobósúlyként a 40-50 grammot ajánlhatnánk.
Vékony zsinórral, nyílt vízen nem szabhat gátat a tudásának egyetlen egy hal sem.

Kétféle erősségű spiccel kerül forgalomba, hogy könnyedén alkalmazkodni tudjunk a megváltozott körülményekhez, legyen szó egy felerősödő szélről vagy a halak kapókedvének csökkenéséről.

A csavaros orsótartó tökéletes tartást biztosít, míg a SIC betétes könnyített gyűrűink között ellenállás nélkül szalad ki zsinórunk.

Kezdő és középhaladó horgászok megelégedéssel fogják használni.

A KAMASAKI SUPER FEEDER 390 cm feeder, picker horgászbot egy olyan termék, amely minden horgász számára szükséges. A bot olyan magas minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot, és a horgászat során optimális teljesítményt nyújtanak.

A KAMASAKI SUPER FEEDER 390 cm horgászbot egy rendkívül rugalmas és könnyű eszköz, amely ideális a távoli horgászathoz. A hosszú horgászbot lehetővé teszi, hogy a horgász az áramlásban lévő vízben könnyedén megtalálja a halakat, és a bot nagyfokú pontosságot és irányítást biztosít.

A KAMASAKI SUPER FEEDER 390 cm horgászbot nagy előnye az, hogy a horgász különböző módszerekkel használhatja, beleértve az etetőkosár technikát is. A bot nagy szilárdsággal és tartóssággal rendelkezik, és a horgászok kiváló minőségű anyagokból készült bottestet kapnak, amelyek könnyűek és hosszú élettartamúak.

A KAMASAKI SUPER FEEDER 390 cm horgászbot egy olyan eszköz, amelyet egyaránt használhatunk feeder és picker technikával is. A bot 3,9 méter hosszú, és 3-20 grammig terjedő súlyú etetőkosarakhoz használható. A KAMASAKI SUPER FEEDER 390 cm horgászbot kiválóan alkalmas az édesvízi és a sós vízi horgászatra is.

Összességében a KAMASAKI SUPER FEEDER 390 cm horgászbot egy nagyszerű eszköz, amelynek nagyon sok előnye van. A horgászok pontosabb és hatékonyabb horgászatot folytathatnak, és a bot tartóssága és minősége biztosítja a hosszú élettartamot. A bot ideális választás minden horgász számára, és a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a KAMASAKI SUPER FEEDER 390 cm horgászbot segítségével sikeresen fogják el a halakat.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.99

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák