CARP EXPERT PRO POWER FEEDER 390 cm 100-150G feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12330-391
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3+3 rész

23990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12330-391
Dobósúly: 100-150 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 365 g
Szállítási méret: 135 cm
Tagok száma: 3+3
Akció: B

Carp Expert Pro Power Feeder

A CXP kínálatában jelent meg a botcsalád, mely a napjainkban dívó nagyhalas horgásztavak kapitális pontyaival, illetve amurjaival veszi fel a versenyt, de folyóvízre is kiválóan alkalmas opció.

A Pro Power Feeder egy gerinces, kellően erős horgászbot, mely blankját az IM10-es karbonnak köszönheti. Kiemelten jó dobási tulajdonságai vannak az előbbiek miatt. Miért jó egy gerinces horgászbot dobásokhoz? Mert spicce és a bot középső része hihetetlen erővel képes elindítani végszerelékünket. A gerinces bottal tudjuk "megmutatni" az irányt ahova dobni szeretnénk.

Eredmény: Határozott és pontos dobások, még zord időjárási körülmények között is. Ez a botszéria tesztelve lett 40 km/h feletti szélben is, melynek során a dobások nagyobb százaléka sikerült vele pontosan, mint a hasonló dobósúlyú kontrol horgászbotokkal. A titok a lendületben rejlik! Egy lágyabb bot dobás során jobban meghajlik, amivel erőkart és gyorsulást veszítünk.

A Carp Expert PRO Power Feederrel lendületesebb dobásokat érhetünk el és azonos távolságú dobáshoz nem kell akkora erőt kifejtenünk, mint egy átlagos lágyabb horgászbottal. Csavaros orsótartója tökéletesen tartja a hozzá illő 5-6000-es távdobó jellegű orsókat. A nyél vége csúszásmentes bevonatot kapott a kényelmes dobások érdekében. Keverőgyűrűje illeszkedik az ajánlott orsók méretéhez, átmérője 30 mm. A bot külseje pedig nagyon megkapó, a fekete-piros stíluselemeknek köszönhetően, erre biztos nem lesz panasz.

Nagyon fontos kiemelni, a horgászbot nagy gyűrűs, tehát gyűrűsora az átlagosnál nagyobb átmérőjű tagokból áll. Könnyen szalad ki a zsinór és a szöszök sem okoznak nekünk gondot, sérülést. Zsinórválasztásban ideálisnak tekintjük a 0.20-0,22 mm-es monofil zsinórokat, akár ezekhez illő, 0,18-as, 0,20-as teflonos, fonott dobóelőkével.

Számoljunk azzal, hogy átlagosnál nagyobb méretű halakra lett fejlesztve a horgászbot. Meglehet, hogy a kárászok, keszegek és kisebb pontyok megfogása nem fog kiemelkedő élvezetet biztosítani, de cserébe a nagyobb, 3-4 kiló feletti halak és kapitális példányok partra segítése kárpótolni fog. Tapasztalattól függetlenül, mindenki számára ajánljuk a szériát, aki egy gerinces nagyhalas feedertbotot keresett

A CARP EXPERT PRO POWER FEEDER 390 cm 100-150G feeder, picker horgászbot valóban egy olyan termék, amelyet minden horgász érdemes kipróbálni. A CARP EXPERT márka híres az innovatív és kiváló minőségű horgászfelszereléseiről, és ez a horgászbot nem kivétel.

A horgászbot hossza 390 cm, így könnyedén elérheted a horgászat során távolabbi pontokat is. Az 100-150G feeder, picker kategóriában elhelyezkedő botunk kiemelkedően erős és tartós, így tökéletesen alkalmas a nagyobb halak horgászatára is.

Az anyaga kiváló minőségű karbon, így nagyon könnyű, de mégis erős. A CARP EXPERT PRO POWER FEEDER horgászbot ergonomikus markolattal rendelkezik, amely biztosítja a kényelmes fogást, így hosszabb horgászatok során sem lesz kellemetlen a használata.

A CARP EXPERT PRO POWER FEEDER horgászbot egyedülálló előnye, hogy két különböző típusú horgászmódszerhez is használható. Az egyik lehetőség a feeder horgászmódszer, amelyet a bot nevében is szereplő feeder kategória jelöl. Ez a módszer a csali etetésével és a halak vonzásával foglalkozik. A másik lehetőség a picker horgászmódszer, amely az apróbb halak és a pisztrángok horgászatára szolgál.

A CARP EXPERT PRO POWER FEEDER horgászbot kompakt méretű, így könnyen szállítható, és minden horgászat alkalmával hasznos segítőtársad lehet. A termék kiváló minősége és tartóssága miatt hosszú távon is bízhatunk benne.

Összefoglalva, a CARP EXPERT PRO POWER FEEDER 390 cm 100-150G feeder, picker horgászbot valóban egy olyan termék, amelyet mindenkinek ajánlani tudunk. Kiváló minősége, erős és tartós anyaga, valamint két különböző horgászmódszerhez való használhatósága miatt ideális választás minden horgász számára. Próbáld ki Te is, és élvezd a horgászat élményét még nagyobb sikerrel!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.69

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák