CARP HUNTER ALFA FEEDER 390 cm 50-100G BOT feeder, picker horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14070-391
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3+3 rész

10990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 14070-391
Dobósúly: 50-100 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 475 g
Szállítási méret: 135 cm
Tagok száma: 3 + 3
Akció: B

Carp Hunter Alfa Feeder bot

A belépő szintű feeder horgászbotok legjobbika, összesen 3db rezgőspiccel. Ebben a kategóriában a gyártók általában Composit anyagból készítik horgászbotjaikat. A Carp Hunter Alfa Feeder viszont IM6-os Carbonból készül, ami könnyen kezelhetővé, rugalmassá, ám mégis erőssé teszi.

3 részből áll, így nagyon jól tudjuk szállítani, könnyedén befér autónk csomagtartójába is.

Igényes kivitelű parafa-duplon nyéllel rendelkezik, mely kényelmes és csúszás mentes fogást biztosít. Ez igen fontos, ha pontosan szeretnénk dobni. Nem engedhetjük meg, hogy dobás során a fogásra kelljen figyelnünk. Dobás során csak a célra szabad összpontosítani, hogy sikeresen legyen a dobás kivitelezése.

Kellően nagy gyűrűsorral rendelkezik, nem azokkal a micro gyűrűkkel, amiben elakadnak a nyárfapihék összegyűlt gombócai.

Orsótartója a hagyományos, csavaros, mely kiválóan tart. Keverőgyűrűje 30 mm-es, spiccgyűrűje 5 mm.

Dobósúlya 50-100 gramm, melynek betartásával kényelmesen pecázhatunk akár 60-70 métert is. A végszerelék ajánlott tömege 80g. Ezzel tudjuk majd a legmesszebbre dobni végszerelékünket.

Ajánlott főzsinór 0,18-0,22 mm, a bot esetében nem feltétlen kell fonott dobóelőkét kötnünk, azonban ha nagyokat szeretnénk dobni, mindenképpen elkerülhetetlen.

Sokan kérdezik, főleg a horgászattal most ismerkedők, hogy mekkora halat lehet egy ilyen bottal kifogni. A válasz ebben az esetben függ a terepviszonyoktól, évszaktól és a horgász tudásától. A Carp Hunter Alfa Feeder még avatatlan kézben is megbirkózik a több kilós pontyokkal, de szakértő kezekben rekordlisták megdöntésére is képes. Nem csak kezdőknek ajánljuk!

A CARP HUNTER márka horgászbotjai között az ALFA FEEDER 390 cm 50-100G BOT az egyik legnépszerűbb modell. Azoknak a horgászoknak ideális választás, akik a feeder vagy picker módszert kedvelik, és szeretnék kipróbálni a nagyhalas horgászatot. Ez a horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, ami garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt.

Az ALFA FEEDER 390 cm 50-100G BOT hossza 390 cm, azaz 13 láb, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy messzebbre dobjanak és több területet fedjenek le. Ez különösen hasznos lehet azoknak a horgászoknak, akik nagyobb tó vagy folyó partján horgásznak. A bot súlya mindössze 270 gramm, ami könnyűvé teszi a horgászatot, még akkor is, ha hosszabb időt töltünk a vízparton.

Az ALFA FEEDER 390 cm 50-100G BOT anyaga karbon, ami rugalmas és erős, így még a nagyobb halakat is képes biztonságosan kifogni. A bot akciója közepesen gyors, így a horgászoknak megfelelő rugalmasságot biztosít a halak fárasztásakor. Az 50-100 grammos dobósúly lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a különböző körülményekhez és halakhoz igazítsák a felszerelést.

Az ALFA FEEDER 390 cm 50-100G BOT kényelmes és praktikus fogantyúval rendelkezik, amely csúszásgátló anyaggal van bevonva, így biztosítva a jó tapadást még a nedves körülmények között is. A bot végén található botcsúszka lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a botot kényelmesen és biztonságosan rögzítsék a bottartóra.

Összességében az ALFA FEEDER 390 cm 50-100G BOT egy nagyon jó választás a horgászok számára, akik szeretnék kipróbálni a feeder vagy picker módszert. A bot hossza és dobósúlya lehetővé teszi a horgászat nagyobb területen történő lefedését, és a minőségi anyagok biztosítják a hosszú élettartamot. A kényelmes fogantyú és a botcsúszka további előnyök, amelyek még jobbá teszik a horgászati élményt. Ha szeretnél egy megbízható és hatékony horgászbotot, akkor az ALFA FEEDER 390 cm 50-100G BOT a megfelelő választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.42

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák