Energo Team OCEAN PILK 200-600G 270 cm harcsázó és tengeri horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14172-270
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 270 cm
Tagok száma: 2 rész

16490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
ET Ocean Pilk - Az Ocean Pilk széria egy széles méretválasztékot lefedő, kifejezetten nagyhalas, harcsás pergető bot, mely nem csak pergetéshez kiváló opció. Anyaga IM6-os carbon, megbízhatóságát és strapabíróságát bizonyítja, hogy 200-600 grammos változatai, a Pó folyóra utazó harcsahorgászok kedvelt botjai közé tartoznak.
Cikkszám: 14172-270
Dobósúly: 200-600 g
Hossz: 2,70 m
Súly: 339 g
Szállítási méret: 141 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

ET Ocean Pilk

Az EnergoTeam a finomszerelékes horgászbotok mellett, a horgászat sokszínű, nagyhalas szegmensében is kínál megfelelő variánsokat. Nincs ez máshogy a harcsahorgászati megoldásokban sem, ahol akár 2 méter feletti halakkal kell felvenni a küzdelmet.

Az Ocean Pilk széria egy széles méretválasztékot lefedő, kifejezetten nagyhalas, harcsás pergető bot, mely nem csak pergetéshez kiváló opció.

Anyaga IM6-os carbon, megbízhatóságát és strapabíróságát bizonyítja, hogy 200-600 grammos változatai, a Pó folyóra utazó harcsahorgászok kedvelt botjai közé tartoznak.

A széria megjelenése rendkívül egyszerű és elegáns, parafa és fém betéteket kapott. A blank a lefedett súlytartományhoz viszonyítva könnyű, gerinces. Egy szélsőséges módon terhelhető nagyhalas pálca, kopásálló Sic gyűrűkkel. Egy nagyobb harcsa fárasztásakor, a bot miatt biztosan nem fog kelleni aggódni.

Pergetéshez, masszív, fém 5-6000-es méretű orsó javasolt hozzá, mely egyéb letett botos módszerhez is kiváló társ lesz.

Letett botos, akár csónakos harcsázáshoz, kuttyogatáshoz is tökéletes opció.

Tapasztalattól függetlenül, kezdő és profi harcsa, illetve egyéb nagyhalas horgászoknak is ajánljuk a szériát.

Az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team OCEAN PILK 200-600G 270 cm harcsázó és tengeri horgászbot' egy igazi kincs a horgászok számára. Ez a bot rendkívül sokoldalú, és ideális mind a harcsázáshoz, mind a tengeri horgászathoz. A bot hossza 270 cm, és alkalmas 200-600 gramm közötti súlyú horgok használatára.

A bot anyaga nagyon erős és tartós, így biztosan nem fog megsérülni, ha nagyobb halakat akasztunk rá. A bot karcsú és könnyű, így könnyen kezelhető és mozgatható. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, és garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik.

A bot kiválóan alkalmas a harcsázásra, mivel nagyobb súlyú csalikat és horogeket is használhatunk vele. A bot nagyobb nyomatékot biztosít, így könnyebben kiemelhetjük a nagyobb halakat a vízből. Ezen kívül, a bot nagyobb távolságra is dobható, így akár nagyobb területet is lefedhetünk.

A bot azonban nem csak a harcsázáshoz használható, hanem ideális a tengeri horgászathoz is. A bot nagyobb súlyú csalikat is képes könnyedén dobni, és a karcsú kialakítása lehetővé teszi, hogy a bot könnyen mozogjon a vízben. A bot nagyobb nyomatékot biztosít a halak kiemeléséhez, így akár nagyobb tengeri halakat is kifoghatunk vele.

Az ENERGO TEAM OCEAN PILK 200-600G 270 cm harcsázó és tengeri horgászbot egy igazi minőségi termék, amely garantáltan megfelel a horgászok igényeinek. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, és garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik. A bot sokoldalú és könnyen kezelhető, így ideális választás a harcsázáshoz és a tengeri horgászathoz.

A termék méretei:
Hossz: 270 cm
Súly: 340 gramm
Dobósúly: 200-600 gramm

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák