Energo Team POWER CAT 500-1000G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14180-240
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 240 cm
Tagok száma: 2 rész

17000 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Tervezése során többszörösen túlbiztosították, így szinte kizárható a bot sérüléséből adódó halvesztés.
Cikkszám: 14180-240
Dobósúly: 500-1000 gr
Hossz: 2,40 m
Súly: 313 gr
Szállítási méret: 136 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

Erő-Kényelem-Megbízhatóság!!

Tervezése során többszörösen túlbiztosították, így szinte kizárható a bot sérüléséből adódó halvesztés.

Kevlar szállal erősített, nagy finomságú IM8-as karbon anyag és a bottesten elhelyezett erősített, masszív SIC gyűrűsor brutális harcot tesz lehetővé, így olyan horgászoknak ajánljuk, akik sportos, embert próbáló csatákra vágynak a Duna és a Pó legnagyobb lakóival.

A bot karakteréből adódóan - a megfelelő méretek - felszíni harcsázó módszerekhez (stupek, óriásantennás) és úszós kuttyogatáshoz is használhatók.
A kellően erős spicc, tökéletes akadást garantál még 100 méter feletti bevágás esetén is.

A felső duplon markolatnak köszönhetően a fárasztás során sokkal nagyobb erőt tudunk kifejteni, anélkül, hogy botunk károsodást szenvedhetne.
Az orsótartó stabilan tartja még a legnagyobb méretű orsókat is.

Használatát bárkinek ajánljuk, ám a botban rejlő lehetőségeket csak egy haladó horgász tudja kiaknázni, egy kapitális harcsa fárasztása során.


 

Az Energo Team POWER CAT 500-1000G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot a POWER márkának az egyik legmegbízhatóbb terméke. A bot hossza 240 cm, ami ideális a harcsa és a más tengeri halak horgászatához. A bot nagy teljesítményű, és kiváló minőségű anyagokból készült. Ez a bot nem csak erős, hanem nagyon érzékeny is, így a halakat könnyen észre lehet venni, amikor megragadják az etetést.

Az Energo Team POWER CAT 500-1000G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot kialakítása lehetővé teszi, hogy stabilan tartson a halakat a vízben, így biztosítva, hogy a horgászatod sikeres legyen. Az ergonomikus kialakítású markolata kényelmes fogást biztosít, így még hosszabb időn át is kényelmesen tudod használni. A bot anyaga erős és tartós, így hosszú időn át használható.

Az Energo Team POWER CAT 500-1000G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot egy olyan termék, amelyet a horgászsport szerelmeseinek terveztek. A bot könnyen kezelhető, és kiváló minőségű anyagokból készült, így garantálva a hosszú élettartamot és a sikeres horgászatot. Az erős és tartós anyagokból készült bot lehetővé teszi, hogy az általad kiválasztott halakat könnyen megtaláld, és sikeresen kifogd őket.

Az Energo Team POWER CAT 500-1000G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot egy olyan termék, amelyet a horgászok számára terveztek. Ez a bot kiváló minőségű, erős és tartós anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a sikeres horgászatot. A bot mérete és kialakítása lehetővé teszi, hogy kényelmesen használható legyen, és a halakat könnyen megtalálhatod és kifoghatod.

Az Energo Team POWER CAT 500-1000G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot egy olyan termék, amelyet mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára ajánlunk. A bot nagy teljesítményű és kiváló minőségű, így garantáltan sikeres horgászatot biztosít. A bot mérete és kialakítása lehetővé teszi, hogy kényelmesen használható legyen, így a horgászatod még kellemesebb és eredményesebb lesz.

Összességében az Energo Team POWER CAT 500-1000G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot egy olyan termék, amelyet a horgászok számára terveztek. A bot nagy teljesítményű, kiváló minőségű, és hosszú élettartamú. A bot mérete és kialakítása lehetővé teszi, hogy kényelmesen használható legyen, és a halakat könnyen megtaláld és kifogd. Ha egy erős, tartós és megbízható horgászbotra van szükséged, akkor az Energo Team POWER CAT 500-1000G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot az ideális választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.63

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák