Energo Team POWER CAT 500-1000G 270 cm harcsázó és tengeri horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14180-270
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 270 cm
Tagok száma: 2 rész

22490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Tervezése során többszörösen túlbiztosították, így szinte kizárható a bot sérüléséből adódó halvesztés.
Cikkszám: 14180-270
Dobósúly: 500-1000 gr
Hossz: 2,70 m
Súly: 361 g
Szállítási méret: 144 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

Erő-Kényelem-Megbízhatóság!!

Tervezése során többszörösen túlbiztosították, így szinte kizárható a bot sérüléséből adódó halvesztés.

Kevlar szállal erősített, nagy finomságú IM8-as karbon anyag és a bottesten elhelyezett erősített, masszív SIC gyűrűsor brutális harcot tesz lehetővé, így olyan horgászoknak ajánljuk, akik sportos, embert próbáló csatákra vágynak a Duna és a Pó legnagyobb lakóival.

A bot karakteréből adódóan - a megfelelő méretek - felszíni harcsázó módszerekhez (stupek, óriásantennás) és úszós kuttyogatáshoz is használhatók.
A kellően erős spicc, tökéletes akadást garantál még 100 méter feletti bevágás esetén is.

A felső duplon markolatnak köszönhetően a fárasztás során sokkal nagyobb erőt tudunk kifejteni, anélkül, hogy botunk károsodást szenvedhetne.
Az orsótartó stabilan tartja még a legnagyobb méretű orsókat is.

Használatát bárkinek ajánljuk, ám a botban rejlő lehetőségeket csak egy haladó horgász tudja kiaknázni, egy kapitális harcsa fárasztása során.

Az Energo Team POWER CAT 500-1000G 270 cm horgászbot a POWER márka egyik újabb és legjobb terméke. A bot kifejezetten harcsázásra és tengeri horgászatra lett tervezve, magas minőségű anyagokból készül, hogy maximális teljesítményt nyújtson a horgászok számára.

A bot hossza 270 cm, ami ideális méret a nagyobb halak fogásához. Könnyűsége és rugalmassága azt jelenti, hogy a bot könnyen kezelhető, még akkor is, ha nagyobb halakat kell fogni vele. Az erős, karcsú csúcsa segít megakadályozni a horog elakadását, miközben az erős bottest megakadályozza a horgászbot meghajlását a nagyobb halak ellenállása alatt.

A POWER CAT 500-1000G 270 cm horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a hatékonyságot. A bottest erős, üvegszálas anyagból készült, ami kiváló ellenálló képességet biztosít a botnak a nagyobb halak ellenállása ellen. A bot kialakítása és anyaga a tengeri horgászathoz is kiválóan alkalmas, hiszen ellenálló az erős hullámok és a sós víz hatásainak.

A POWER CAT 500-1000G 270 cm horgászbot kiválóan alkalmas a harcsázásra is, hiszen erős és rugalmas bottestének köszönhetően, könnyedén kezelhető. A bottest meghajlása segít a hal megtartásában és a horgász könnyen irányíthatja a halat a partra.

A bot kialakítása és minőségi anyagai lehetővé teszik, hogy a horgászok a nagyobb halakat is biztonságosan fogják meg, ami az egyik legnagyobb előnye a POWER CAT 500-1000G 270 cm horgászbotnak. A bot erős, tartós és rugalmas, ami azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a bot eltörése miatt, még akkor sem, ha nagyobb halakat kell fogniuk.

Összegezve, az Energo Team POWER CAT 500-1000G 270 cm horgászbot rendkívül erős, tartós és rugalmas, amely lehetővé teszi a nagyobb halak biztonságos fogását. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállóak az erős hullámoknak és a sós víz hatásainak. A POWER márkájú horgászbotok közül ez a termék egy valódi, kiváló minőségű termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.56

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák