Energo Team RUBIN CAT 200-500G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14175-240
Gyártó: RUBIN
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 240 cm
Tagok száma: 2 rész

8990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A rendkívül kedvező ár, óriási erőtartalékokat takar.
Cikkszám: 14175-240
Dobósúly: 200-500 g
Hossz: 2,40 m
Súly: 590 g
Szállítási méret: 128 cm
Tagok száma: 2
A rendkívül kedvező ár, óriási erőtartalékokat takar.A Rubin Cat botot nyugodtan használhatjuk kuttyogatni, vagy akár felszíni úszózni, csúszóúszózni és stupekozni is.

A bot erejét IM7-es karbon garantálja. Orsótartójába a legnagyobb méretű orsók is könnyedén elhelyezhetők, és ezzel kiegészítve az igazán nagy harcsákkal is eredményesen vehetjük fel a harcot.

Kivételes anyagvastagságának köszönhetően szinte törhetetlen, a felszíni sérüléseket, karcokat is igen jól tolerálja.
Messziről történő bevágás esetén is a horog biztosan ül a merev spiccnek köszönhetően

Duplon nyele kényelmes fogást biztosít egy kapitális harcsa fárasztása során is.


Kezdő horgászaink részére is bátran ajánljuk.A RUBIN márkájú 'Energo Team RUBIN CAT 200-500G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot' a legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnék megtapasztalni a horgászat igazi izgalmát. Ez a bot egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek kiválóan alkalmasak a harcsa és tengeri halak horgászatára.

A termék mérete 240 cm, ami ideális méretű ahhoz, hogy kényelmesen horgásszhassunk a parton vagy a hajó fedélzetén. A 200-500 gramm közötti dobósúly pedig lehetővé teszi, hogy nagyobb halakat is kiemeljünk a vízből. Az EVA markolat kényelmes fogást biztosít, így hosszabb ideig is kényelmesen használhatjuk a botot.

A RUBIN CAT 200-500G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, ami garantálja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A karbon anyagból készült bottest lehetővé teszi a nagy teherbírást és a nagy dobóerőt, így a nagyobb halakat is könnyedén kiemelhetjük a vízből.

Az extra erős bottest és a nagy dobóerő mellett a bot nagyon érzékeny is, így a legkisebb halakat is észre fogjuk venni. A bot érzékenysége és ereje együttesen teszi lehetővé, hogy a legnagyobb halakat is kiemeljük a vízből.

A RUBIN márkájú 'Energo Team RUBIN CAT 200-500G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot' a legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnék megtapasztalni a horgászat igazi izgalmát. A minőségi anyagokból készült bot extra erős, nagyon érzékeny és nagy dobóerővel rendelkezik. A bot kényelmes fogást biztosító EVA markolatának köszönhetően hosszú távon is kényelmesen használhatjuk. Az ideális méretű bot lehetővé teszi, hogy kényelmesen horgásszunk a parton vagy a hajó fedélzetén. A RUBIN CAT 200-500G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot a legjobb választás minden horgász számára, aki a legnagyobb halakat is ki akarja emelni a vízből.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák