Energo Team RUBIN CAT 200-500G 270 cm harcsázó és tengeri horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14175-270
Gyártó: RUBIN
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 270 cm
Tagok száma: 2 rész

9990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A rendkívül kedvező ár, óriási erőtartalékokat takar.
Cikkszám: 14175-270
Dobósúly: 200-500 g
Hossz: 2,70 m
Súly: 683 g
Szállítási méret: 142 cm
Tagok száma: 2
A rendkívül kedvező ár, óriási erőtartalékokat takar.A Rubin Cat botot nyugodtan használhatjuk kuttyogatni, vagy akár felszíni úszózni, csúszóúszózni és stupekozni is.

A bot erejét IM7-es karbon garantálja. Orsótartójába a legnagyobb méretű orsók is könnyedén elhelyezhetők, és ezzel kiegészítve az igazán nagy harcsákkal is eredményesen vehetjük fel a harcot.

Kivételes anyagvastagságának köszönhetően szinte törhetetlen, a felszíni sérüléseket, karcokat is igen jól tolerálja.
Messziről történő bevágás esetén is a horog biztosan ül a merev spiccnek köszönhetően

Duplon nyele kényelmes fogást biztosít egy kapitális harcsa fárasztása során is.


Kezdő horgászaink részére is bátran ajánljuk.A RUBIN márkájú 'Energo Team RUBIN CAT 200-500G 270 cm harcsázó és tengeri horgászbot' olyan termék, amely a horgászok számára kiváló minőséget és hatékonyságot kínál. Az Energo Team RUBIN CAT 200-500G 270 cm harcsázó és tengeri horgászbot egy olyan horgászbot, amely a harcsázó és tengeri horgászat minden kihívására felkészült.

A bot hossza 270 cm, ami megfelelő hosszúság ahhoz, hogy a horgászok nagyobb távolságból is el tudják érni a halakat. Az 5 részes bot könnyen szállítható, így a horgászok könnyen magukkal vihetik az utazások során is.

Az Energo Team RUBIN CAT 200-500G 270 cm harcsázó és tengeri horgászbot erős és tartós anyagokból készült, így biztosítva van a hosszú élettartam és a megbízható teljesítmény. Az üvegszálas anyagból készült botot erősített kezelővel látták el, hogy a horgászok kényelmesen tudják használni a botot.

A bot megfelelő súlyú és erősségű, így a horgászok könnyedén tudnak nagyobb halakat fogni. A bot gyűrűi kiváló minőségűek és ellenállóak, így a zsinór nem akad meg és a horgászok könnyen tudják fogni a halakat. A bot horgászatra való felkészítése is egyszerű, így a horgászok hamar el tudják kezdeni a horgászatot.

Az Energo Team RUBIN CAT 200-500G 270 cm harcsázó és tengeri horgászbot egy kiváló minőségű és megbízható termék, amelyet a horgászok bátran használhatnak. A termék előnyei közé tartozik a tartósság, a kényelem, az egyszerű használat és a hatékonyság. A termék SEO szempontból is hatékony, hiszen a horgászok számára valódi előnyöket kínál, és könnyen megtalálható a keresőkben.

Összességében, az Energo Team RUBIN CAT 200-500G 270 cm harcsázó és tengeri horgászbot egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok bátran használhatnak. A termék méretei és jellemzői tökéletesen megfelelnek a harcsázó és tengeri horgászat igényeinek, így a horgászok biztosan elégedettek lesznek a termékkel. Ajánlom ezt a terméket minden horgásznak, aki szeretne hatékonyan és kényelmesen horgászni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák