Energo Team RUBIN CAT 200-500G 300 cm harcsázó és tengeri horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14175-300
Gyártó: RUBIN
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 300 cm
Tagok száma: 2 rész

10990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A rendkívül kedvező ár, óriási erőtartalékokat takar.
Cikkszám: 14175-300
Dobósúly: 200-500 g
Hossz: 3,00 m
Súly: 767 g
Szállítási méret: 156 cm
Tagok száma: 2

A rendkívül kedvező ár, óriási erőtartalékokat takar.A Rubin Cat botot nyugodtan használhatjuk kuttyogatni, vagy akár felszíni úszózni, csúszóúszózni és stupekozni is.

A bot erejét IM7-es karbon garantálja. Orsótartójába a legnagyobb méretű orsók is könnyedén elhelyezhetők, és ezzel kiegészítve az igazán nagy harcsákkal is eredményesen vehetjük fel a harcot.

Kivételes anyagvastagságának köszönhetően szinte törhetetlen, a felszíni sérüléseket, karcokat is igen jól tolerálja.
Messziről történő bevágás esetén is a horog biztosan ül a merev spiccnek köszönhetően

Duplon nyele kényelmes fogást biztosít egy kapitális harcsa fárasztása során is.


Kezdő horgászaink részére is bátran ajánljuk.A RUBIN márkájú 'Energo Team RUBIN CAT 200-500G 300 cm harcsázó és tengeri horgászbot' egy igazán kiváló minőségű horgászbot, amely garantáltan megfelel minden horgász igényeinek. A termék egyik legfontosabb előnye, hogy könnyű súlyú, így hosszabb ideig is használható anélkül, hogy a horgász fáradt lenne. Ezenkívül a bot ergonomikus kialakítása is hozzájárul az egész napos horgászathoz, ugyanis kényelmesen illeszkedik a kézbe, és nem okoz fájdalmat a csuklóknak.

A termék mérete 300 cm, ami megfelelő hosszúságú ahhoz, hogy a horgászat során hatékonyan tudjunk dolgozni. A hosszabb botok segítenek abban, hogy a horog távolabb kerüljön a hajótesttől, így több halat lehet kifogni. A bot általános felhasználási területe a harcsázás és a tengeri horgászat, így ideális választás mindazok számára, akik szeretik a kihívásokat és a nagyobb halakat.

A RUBIN CAT 200-500G 300 cm harcsázó és tengeri horgászbot különösen alkalmas azoknak a horgászoknak, akik nagyobb halakra vadásznak, mint például a harcsa. A bot rugalmas és tartós, így nem kell aggódni az esetleges törések miatt, és könnyedén megbirkózik a nagyobb halakkal is.

A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. Az anyagválasztásnak köszönhetően a bot ellenálló a korróziónak, így hosszú távon is megőrzi azt a csillogó, új hatást, amelyet a vásárláskor látunk.

Az Energo Team RUBIN CAT 200-500G 300 cm harcsázó és tengeri horgászbot kiváló választás mindazok számára, akik szeretik a kihívásokat és a nagyobb halakat. A könnyű súlyú és ergonomikus kialakításának köszönhetően hosszabb ideig is használható, és a nagyobb halak ellenállását is könnyedén kezeli. A termék mérete, anyaga és felhasználási területe miatt kiváló választás mind az amatőr, mind a profi horgászok számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák