KAMASAKI CAT 100-300G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot

Készleten
Cikkszám: EF-14160-240
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 240 cm
Tagok száma: 2 rész

10490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 14160-240
Dobósúly: 100-300 g
Hossz: 2,40 m
Súly: 353 g
Szállítási méret: 125 cm
Tagok száma: 2
Akció: B
Kamasaki Super Cat harcsázó bot

A Super Cat egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező nagyhalas, elsősorban harcsázó bot.

A teljes széria rövidebb változatai tökéletesek a csónakos harcsázáshoz, a hosszabb tagjaival pedig partról is sikeresen felvehető a verseny, akár a legnagyobb harcsák ellen is. A botok ereje kiváló alternatívává teszi őket akár felszíni harcsázó szerelékekhez is.

A botok igazán ellenálló, magas teherbírású kompozit anyagból készültek, kiegészülve egy, a kapásokat tökéletesen jelző üvegspiccel.

Utóbbi funkcionalitás révén, ezen a botok tökéletesek kuttyogatáshoz is.

A hazai körülményekhez viszonyíva, tökéletesen megbirkózik a harcsák erejével, csavaros orsótartója is támogatja ebben, mely a nagyobb méretű harcsázó orsókat is stabilan tartja.

Akár kezdő harcsásoknak vagy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező botot keresőknek is kitűnő alternatíva.
 

A KAMASAKI CAT 100-300G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára. Ez a bot minden olyan jellemzővel rendelkezik, amire a legigényesebb horgászoknak szükségük van a sikeres horgászathoz. A KAMASAKI márka híres a minőségi horgászfelszereléseiről, és ez a bot sem kivétel.

Ez a bot tökéletesen alkalmas a harcsázásra és a tengeri horgászatra is, így bármilyen vizeken használható. A 240 cm hosszúsága ideális méret a horgászok számára, akiknek szükségük van egy hosszabb botra, hogy elérjék a halakat a víz mélyén. Ezenkívül a bot 100-300g-os súlyokkal működik, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az erősebb halak miatt sem.

A KAMASAKI CAT 100-300G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült. A bot erős, de könnyű, így a horgászok kényelmesen használhatják hosszabb ideig is. A bot tetején található érzékeny csúcs lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyedén észrevegyék a halak harapásait, így nagyobb eséllyel horgászhatnak sikeresen.

A bot kialakítása is nagyon fontos a horgászat során. A KAMASAKI CAT 100-300G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot ergonomikusan kialakított, így kényelmesen használható bármilyen helyzetben. Az alsó és felső markolatok kényelmesen simulnak a kézbe, így a horgászok kevésbé fáradnak el hosszabb horgászatok során.

A KAMASAKI CAT 100-300G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot további előnye az, hogy a bot könnyen szállítható. A bot 2 részből áll, így a horgászok egyszerűen szét- és összeszerelhetik azt. Ez nagyon hasznos, ha a horgászok hosszabb távokra utaznak, és szeretnék magukkal vinni a botjukat.

Összességében a KAMASAKI CAT 100-300G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot egy fantasztikus választás minden olyan horgász számára, aki keres egy minőségi, megbízható és kényelmes botot. Ez a bot minden olyan jellemzővel rendelkezik, amire a horgászoknak szükségük van a sikeres horgászathoz, és könnyen szállítható. A horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a KAMASAKI CAT 100-300G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot segítségével nagyobb sikereket érhetnek el a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.63

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák