KAMASAKI CAT 100-300G 270 cm harcsázó és tengeri horgászbot

Készleten
Cikkszám: EF-14160-270
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 270 cm
Tagok száma: 2 rész

10990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 14160-270
Dobósúly: 100-300 g
Hossz: 2,70 m
Súly: 406 g
Szállítási méret: 140 cm
Tagok száma: 2
Akció: B
Kamasaki Super Cat harcsázó bot

A Super Cat egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező nagyhalas, elsősorban harcsázó bot.

A teljes széria rövidebb változatai tökéletesek a csónakos harcsázáshoz, a hosszabb tagjaival pedig partról is sikeresen felvehető a verseny, akár a legnagyobb harcsák ellen is. A botok ereje kiváló alternatívává teszi őket akár felszíni harcsázó szerelékekhez is.

A botok igazán ellenálló, magas teherbírású kompozit anyagból készültek, kiegészülve egy, a kapásokat tökéletesen jelző üvegspiccel.

Utóbbi funkcionalitás révén, ezen a botok tökéletesek kuttyogatáshoz is.

A hazai körülményekhez viszonyíva, tökéletesen megbirkózik a harcsák erejével, csavaros orsótartója is támogatja ebben, mely a nagyobb méretű harcsázó orsókat is stabilan tartja.

Akár kezdő harcsásoknak vagy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező botot keresőknek is kitűnő alternatíva.
 

A KAMASAKI CAT 100-300G 270 cm harcsázó és tengeri horgászbot egy olyan termék, amely minden horgász számára tökéletes választás lehet. A magas minőségű anyagokból készült bot kifejezetten a harcsázó és tengeri horgászok számára lett tervezve, így a termék kiválóan alkalmas a nagyobb méretű halak fogására.

A horgászbot hossza 270 cm, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb távolságból is tudjanak horgászni. A bot 100-300 grammos súlyú csalikhoz és etetőanyagokhoz lett tervezve, így a halak gyors és hatékony befogására szolgál.

A KAMASAKI CAT 100-300G 270 cm harcsázó és tengeri horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült. A bot karbonból készült, ami rendkívül erős és tartós anyag. A bot nyél része kényelmes markolattal van ellátva, így a horgászok hosszabb időn keresztül is kényelmesen tudnak horgászni.

A horgászbot teljesítménye kiváló, ami lehetővé teszi a nagyobb halak gyors és hatékony befogását. A bot kiválóan alkalmas a mélyvízi horgászatra, és a nagyobb méretű halak megfogására is. A bot kiválóan alkalmas az erős áramlású vizekben történő horgászatra is.

A KAMASAKI CAT 100-300G 270 cm harcsázó és tengeri horgászbot egy olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott. A bot nagyobb méretű halak fogására lett tervezve, így a horgászok kiválóan tudják használni a terméket a harcsázás és tengeri horgászat során.

Összességében elmondható, hogy a KAMASAKI CAT 100-300G 270 cm harcsázó és tengeri horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, kiváló teljesítményt nyújt, és kényelmesen használható. A termék minden horgász számára ajánlott, aki nagyobb méretű halak befogására vágyik. Ha szeretnéd kipróbálni ezt a fantasztikus terméket, akkor ne habozz, vásárolj egyet még ma!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.39

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák