KAMASAKI CAT 100-300G 300 cm harcsázó és tengeri horgászbot

Készleten
Cikkszám: EF-14160-300
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 300 cm
Tagok száma: 2 rész

12490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 14160-300
Dobósúly: 100-300 g
Hossz: 3,00 m
Súly: 477 g
Szállítási méret: 155 cm
Tagok száma: 2
Akció: B
Kamasaki Super Cat harcsázó bot

A Super Cat egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező nagyhalas, elsősorban harcsázó bot.

A teljes széria rövidebb változatai tökéletesek a csónakos harcsázáshoz, a hosszabb tagjaival pedig partról is sikeresen felvehető a verseny, akár a legnagyobb harcsák ellen is. A botok ereje kiváló alternatívává teszi őket akár felszíni harcsázó szerelékekhez is.

A botok igazán ellenálló, magas teherbírású kompozit anyagból készültek, kiegészülve egy, a kapásokat tökéletesen jelző üvegspiccel.

Utóbbi funkcionalitás révén, ezen a botok tökéletesek kuttyogatáshoz is.

A hazai körülményekhez viszonyíva, tökéletesen megbirkózik a harcsák erejével, csavaros orsótartója is támogatja ebben, mely a nagyobb méretű harcsázó orsókat is stabilan tartja.

Akár kezdő harcsásoknak vagy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező botot keresőknek is kitűnő alternatíva.
 

A KAMASAKI márkájú KAMASAKI CAT 100-300G 300 cm harcsázó és tengeri horgászbot lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén és hatékonyan halászhassanak a tengerben és a folyókban egyaránt. A termék magas minőségi anyagokból készült, így biztos lehet benne, hogy hosszú élettartamú és tartós lesz.

A KAMASAKI CAT 100-300G 300 cm horgászbot hossza 300 cm, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy messzire elérjenek és nagyobb területet fedjenek le a vízben. A bot kiválóan alkalmas harcsázásra és tengeri horgászatra is, így egy nagyon sokoldalú horgászfelszerelésről van szó.

A bot könnyű súlyú és ergonomikus kialakítású, így a horgászok egész nap használhatják anélkül, hogy fáradtak lennének. A bot kialakítása lehetővé teszi a pontos dobást és a hatékony halászatot a víz minden szintjén.

A KAMASAKI CAT 100-300G 300 cm horgászbot kiváló minőségű karbonból készült, amely nagy szilárdságot és tartósságot biztosít, így hosszú élettartamú lesz. A bot kiváló minőségű fogantyúval van ellátva, amely kényelmes és biztonságos fogást biztosít a horgászok számára.

A KAMASAKI CAT 100-300G 300 cm horgászbot előnye, hogy könnyű és erős, így a horgászok egész nap használhatják anélkül, hogy fáradtak lennének. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamú és tartós lesz. A bot kialakítása lehetővé teszi a pontos dobást és a hatékony halászatot a víz minden szintjén.

A KAMASAKI CAT 100-300G 300 cm horgászbot a tengeri horgászok és a folyókban horgászók számára is kiváló választás, mivel nagyon sokoldalú és alkalmas mindenféle halászatra. Ha a horgászat a te szenvedélyed, akkor a KAMASAKI CAT 100-300G 300 cm horgászbot egy olyan felszerelés, amely segít abban, hogy még több halat fogj és élvezd a horgászatot!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.21

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák