KOÓS CATFISH SHADOW 290 cm 700-900G harcsázó és tengeri horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-17392-290
Gyártó: KOÓS
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 290 cm
Tagok száma: 2 rész

24990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 17392-290
Dobósúly: 700-900 g
Hossz: 2,90 m
Súly: 600 g
Szállítási méret: 1,53 m
Tagok száma: 2

Koós Catfish Shadow harcsázó bot

Koós Ferenc saját fejlesztésű harcsázó botja (270 és 290 cm-es hosszban, 700-900 grammos dobósúllyal) minden harcsázási módszerhez ajánlott, a horgászat során felmerülő feladatokat tökéletesen oldja meg.

A robusztus test, a karbon + karbon szövet gyártási technológia alkalmassá teszi a 3500 grammot meghaladó végszerelék ( kb. ilyen súlyú a legnagyobb óriás antenna nagyméretű csalihallal) fej feletti, vagy földről indított dobására.

A bot hihetetlen ereje, karakterisztikája, a zárt házas gyűrűsor könnyedén viseli a kitett helyszíneken való fárasztást az óriás harcsákkal szemben is.
A 290-es méretű bot kielégíti a ma divatos állított botos horgászat kedvelőit, de a Shadow botok a lágyabb spiccet kedvelőknek is alternatívát nyújtanak.

A bothoz ajánlott fonott zsinór méret 0,36-tól 1,2 mm-ig.

A KOÓS márkájú 'KOÓS CATFISH SHADOW 290 cm 700-900G harcsázó és tengeri horgászbot' egy kiváló minőségű, professzionális horgászbot, amely kifejezetten harcsázáshoz és tengeri horgászathoz készült. A bot hossza 290 cm, és súlya 700-900g, így nagyon erős és megbízható, ami lehetővé teszi a nagyobb halak fogását.

Az első és legfontosabb előnye ennek a horgászbotnak az, hogy rendkívül erős és tartós anyagokból készül. A KOÓS CATFISH SHADOW horgászbot anyaga a legjobb minőségű karbon, amely kiválóan ellenáll a nyomásnak és a terhelésnek. Ez garantálja, hogy a bot hosszú élettartammal rendelkezik, és képes ellenállni a nagyobb halak által okozott erőknek.

A horgászbot nyél része kényelmes és biztonságos fogást biztosít, így hosszabb ideig is kényelmesen tudod használni. A bot kialakítása lehetővé teszi a horgász számára, hogy nagy távolságból is hatékonyan tudja használni a botot, ami különösen fontos a tengeri horgászat során.

A KOÓS CATFISH SHADOW horgászbot nagyon érzékeny, így a horgász könnyedén észleli a halak érkezését, és így időben tud reagálni. Ezen kívül a bot nagyon precíz, ami lehetővé teszi, hogy pontosan dobjon a horgász, és így nagyobb eséllyel kapjon el halat.

A KOÓS CATFISH SHADOW horgászbot magas minőségű anyagokból készült, így ellenáll a korróziónak és a károsodásnak is. Ez azt jelenti, hogy a horgászbot hosszú távon is kiválóan fog működni, és nem kell aggódnod a karbantartás miatt.

Összefoglalva a KOÓS CATFISH SHADOW 290 cm 700-900G harcsázó és tengeri horgászbot egy nagyon erős, tartós és kiváló minőségű horgászbot, amely ideális választás a nagyobb halak fogásához. A horgászbot nyél része kényelmes fogást biztosít, és a bot érzékenysége lehetővé teszi a precíz dobásokat és a hatékony halászatot. Ez a bot egy igazi érték a horgászok számára, és minden olyan horgásznak ajánljuk, aki a legjobb minőséget és a megbízhatóságot keresi.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.89

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák