Energo Team OCEAN PILK 200-600G 210 cm harcsázó és tengeri horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14172-210
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 210 cm
Tagok száma: 2 rész

12990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
ET Ocean Pilk - Az Ocean Pilk széria egy széles méretválasztékot lefedő, kifejezetten nagyhalas, harcsás pergető bot, mely nem csak pergetéshez kiváló opció. Anyaga IM6-os carbon, megbízhatóságát és strapabíróságát bizonyítja, hogy 200-600 grammos változatai, a Pó folyóra utazó harcsahorgászok kedvelt botjai közé tartoznak.
Cikkszám: 14172-210
Súly: 285 g
Szállítási méret: 112 cm
Tagok száma: 2

ET Ocean Pilk

Az EnergoTeam a finomszerelékes horgászbotok mellett, a horgászat sokszínű, nagyhalas szegmensében is kínál megfelelő variánsokat. Nincs ez máshogy a harcsahorgászati megoldásokban sem, ahol akár 2 méter feletti halakkal kell felvenni a küzdelmet.

Az Ocean Pilk széria egy széles méretválasztékot lefedő, kifejezetten nagyhalas, harcsás pergető bot, mely nem csak pergetéshez kiváló opció.

Anyaga IM6-os carbon, megbízhatóságát és strapabíróságát bizonyítja, hogy 200-600 grammos változatai, a Pó folyóra utazó harcsahorgászok kedvelt botjai közé tartoznak.

A széria megjelenése rendkívül egyszerű és elegáns, parafa és fém betéteket kapott. A blank a lefedett súlytartományhoz viszonyítva könnyű, gerinces. Egy szélsőséges módon terhelhető nagyhalas pálca, kopásálló Sic gyűrűkkel. Egy nagyobb harcsa fárasztásakor, a bot miatt biztosan nem fog kelleni aggódni.

Pergetéshez, masszív, fém 5-6000-es méretű orsó javasolt hozzá, mely egyéb letett botos módszerhez is kiváló társ lesz.

Letett botos, akár csónakos harcsázáshoz, kuttyogatáshoz is tökéletes opció.

Tapasztalattól függetlenül, kezdő és profi harcsa, illetve egyéb nagyhalas horgászoknak is ajánljuk a szériát.

Az ENERGO TEAM OCEAN PILK 200-600G 210 cm harcsázó és tengeri horgászbot egy olyan termék, amely magas minőségű anyagok felhasználásával készült. Ez a bot kiválóan alkalmas harcsázásra és tengeri horgászatra, és garantálja, hogy a horgászat élménye még nagyobb lesz.

A bot hossza 210 cm, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén és hatékonyan horgásszunk a parttól vagy a csónaktól. A bot használható kisebb vagy nagyobb méretű csalikkal is, mivel a 200-600 grammos súlytartományban könnyedén dolgozik. A bot tömege rendkívül könnyű, így hosszabb ideig is horgászhatunk anélkül, hogy fáradtnak éreznénk magunkat.

Az ENERGO TEAM OCEAN PILK 200-600G 210 cm harcsázó és tengeri horgászbot kiválóan alkalmas a nagy halak horgászatára, mivel rendkívül erős és tartós. A bot felszereltsége is kiemelkedő, mivel a nyél kényelmes fogást biztosít, így hosszabb ideig is kényelmesen használhatjuk.

A bot anyaga nagyon erős és tartós, ami garantálja, hogy az évek során is használható lesz. Az ENERGO TEAM OCEAN PILK 200-600G 210 cm harcsázó és tengeri horgászbot kiválóan alkalmas a tengeri horgászatra, mivel az anyag ellenáll a sós víznek és a korróziónak.

Az ENERGO TEAM OCEAN PILK 200-600G 210 cm harcsázó és tengeri horgászbot rendkívül sokoldalú, így számos különböző halászati ​​technikához használható. A bot könnyedén kezelhető, és a horgászok számára kényelmes és hatékony eszköz.

A termék előnyeit tekintve, az ENERGO TEAM OCEAN PILK 200-600G 210 cm harcsázó és tengeri horgászbot kiemelkedő minőségű, erős és tartós anyagok felhasználásával készült. Az anyag ellenáll a sós víznek és a korróziónak, így hosszabb ideig is használható lesz. A bot könnyű, így hosszabb ideig is kényelmesen használható. A bot felszereltsége kiváló, így a horgászok számára kényelmes és hatékony eszköz.

Összefoglalva, az ENERGO TEAM OCEAN PILK 200-600G 210 cm harcsázó és tengeri horgászbot kiváló minőségű, erős és tartós anyagok felhasználásával készült, amely garantálja a hosszú élettartamot és a kényelmes használatot. A bot kiválóan alkalmas a nagy halak horgászatára, és számos különböző halászati ​​technikához használható. Ha egy kiváló minőségű és sokoldalú horgászbotot keresel, az ENERGO TEAM OCEAN PILK 200-600G 210 cm harcsázó és tengeri horgászbot tökéletes választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák