Energo Team ICE FEEDER 92 cm lékhorgász bot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14910-081
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 92 cm
Tagok száma: 3 rész

4390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 14910-081
Hossz: 92,5 cm
Súly: 60 g
Szállítási méret: 36 cm
Tagok száma: 3
Télen a horgászok többsége szögre akasztja felszerelését, de vannak olyanok is, akik ilyenkor akasztják le....megfelelő lékhorgász botjukat. Azoknak, akik jég alatt is kergetik a keszegnépséget és a kisebb pontyokat, érdemes megtekinteni a legújabb ET Ice Feedert. Kivételes érzékenységgel (Hyper Sensitive) rendelkezik, melyet a rezgőspicc mellett a spiccre rögzített szilikoncsőnek és spiccgyűrűnek köszönhet.
Ezzel az érzékeny véggel valósul meg a csali tökéletes prezentációja és a kapás azonnali érzékelése.

Hogyan használjuk?
- Kis méretű orsónkra tekerjünk vékony monofil zsinórt.
- Ha keszegekre számítunk 0,14-es főzsinór az ajánlott, ha pontyok is számításba jönnek, bátran feltehetünk 0,16-0,18as főzsinórt is, 1-2 számmal vékonyabb előkével.

- A zsinórunk végére kössünk egy fület, ebbe hurkoljuk bele az előkét, a hurok főlé pedig helyezzük fel ólmozásunkat, melyet pár darab sörét fog alkotni.
Vízmélységtől és érzékenységtől függően pár tized grammot, vagy 1-2 grammot tehetünk a zsinórra.
- Horogválasztás tekintetében keszegre 14-20-as horgot javasolunk, pontyra ezek mellett felmehetünk 12-es méretig.
- Csalinak szúnyoglárva, pinki, csonti a legjobb.

Engedjük megfelelő mélységbe a csalinkat, ahol fixen megtartva, vagy emelgetve tudjuk kapásra bírni az ott tartózkodó halakat.


Kivételes fontossága van a téli etetésnek!!!!
Sokan nem is gondolnák mennyire!!! Bár hideg vízben a halak csak keveset mozognak a táplálékért, a környékbeli uszonyosokat jól tudjuk koncentrálni a horgunk köré, kis mennyiségű és kiváló minőségű etetőanyaggal.
Erre tökéletes a már előre bekevert ice mix rapid.

Kicsi gombócokat gyúrjunk belőle, melyek a fenékre érve azonnal bontanak, folyamatos etetéssel fenék közelben tudjuk tartani őket, a fogás szinte biztos.

Az ENERGO TEAM márka horgászbotjai minden horgász álma, és az ICE FEEDER 92 cm lékhorgász bot kiváló választás azoknak, akik szeretnének könnyedén és hatékonyan horgászni. Ez a horgászbot tökéletesen alkalmas a jég alatti horgászatra, és rendkívül strapabíró, így kiváló választás azoknak a horgászoknak, akik szeretik a kihívásokat.

Az ENERGO TEAM ICE FEEDER 92 cm lékhorgász bot kiváló minőségű anyagokból készül, így garantáltan tartós és megbízható. A bot hossza 92 cm, így ideális a jég alatti horgászatra. A bot súlya rendkívül könnyű, így kényelmesen használható, még hosszabb időn keresztül is.

Az ENERGO TEAM ICE FEEDER 92 cm lékhorgász bot kiválóan alkalmas a feeder horgászatra is, és rendkívül precízen lehet vele horgászni. A bot végén található csúszógyűrűk segítségével a zsinór könnyedén csúszik, így kiváló érzékelést biztosít a horgász számára. A bot anyaga rendkívül erős és tartós, így akár a nagyobb halakat is könnyedén ki lehet fogni vele.

Az ENERGO TEAM ICE FEEDER 92 cm lékhorgász bot kiválóan alkalmas a jég alatti horgászatra is, és rendkívül könnyen használható. A bot kialakítása lehetővé teszi a precíz horgászatot, és a bot vége csúszógyűrűkkel van ellátva, amelyek biztosítják a zsinór könnyed mozgását. Az ENERGO TEAM ICE FEEDER 92 cm lékhorgász bot ideális választás azoknak a horgászoknak, akik szeretik a kihívásokat, és szeretnének hatékonyan és gyorsan horgászni.

Az ENERGO TEAM ICE FEEDER 92 cm lékhorgász bot kiváló minőségű és tartós, így biztos lehet benne, hogy hosszú évekig használható. A bot mérete ideális a jég alatti horgászatra, és rendkívül könnyű, így kényelmesen használható. Az ENERGO TEAM ICE FEEDER 92 cm lékhorgász bot kiváló választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnének hatékonyan és eredményesen horgászni, és akiknek fontos a minőség és a tartósság.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.16

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák