KAMASAKI TELE ICE 50 CM lékhorgász bot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14910-150
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 50 cm
Tagok száma: 2 rész

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 14910-150
Hossz: 50 cm
Súly: 40 g
Szállítási méret: 32 cm
Tagok száma: 2
Akció: A

Kamasaki Tele Ice lékhorgász bot

Ha befagynak a vizek eljött a lékhorgászat ideje. De óvatosan a testtel! Mielőtt jégre merészkedünk, győződjünk meg róla, hogy valóban elbír-e minket. Ehhez legalább egy 10 cm-es vastagságra van szükség. Figyeljünk oda, nehogy leapadjon a víz a jég alól és olvadó jégre soha ne menjünk rá! Ezeket betartva egy jó élményben lehet részünk, már csak egy lékhorgász botra van szükség!

A Kamasaki Ice kétféle hosszban kerül forgalomba, így ki tudjuk választani, hogy a vágott lékhez éppen melyik illik. Kis méretű, 1000/2000-es orsót ajánlunk hozzá 0,30 mm körüli monofil zsinórral.

Teleszkópos kialakításának köszönhetően akár egy horgász táskában is könnyedén elfér.

A KAMASAKI TELE ICE 50 CM lékhorgász bot egy olyan termék, amelyet a horgászok rajonganak. Az innovatív technológiáknak köszönhetően ez a bot rendkívül kényelmes, tartós és könnyű, így ideális választás minden lékhorgászatra.

A bot hossza 50 cm, ami kiváló méret a lékhorgászatra. Az ideális hossz azt jelenti, hogy a horgász könnyedén és hatékonyan tudja használni a botját mindenféle talajon. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az időtállóságot. A bot anyaga könnyű, így a horgászok kényelmesen tudják használni akár egész nap.

A bot ergonomikus kialakítással rendelkezik, így a horgászok kényelmesen és hatékonyan tudják használni a botot. A bot markolata kényelmesen illeszkedik a horgász kezéhez, így a horgászok keze nem fárad el és nem csúszik el a botról. A bot kialakítása lehetővé teszi a horgászat során a könnyű és pontos dobást.

A KAMASAKI TELE ICE 50 CM lékhorgász bot rendkívül sokoldalú és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy mindenféle halat megtaláljanak. A bot kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen és hatékonyan dolgozzanak a különböző halakkal, és biztosítsák, hogy a horgászat sikeres legyen.

A KAMASAKI TELE ICE 50 CM lékhorgász bot egy olyan termék, amelyet a horgászok biztosan értékelni fognak. Az ergonomikus kialakítás, a tartósság és az időtállóság lehetővé teszi, hogy a horgászok élvezhessék a horgászatot, és biztosítsák, hogy a horgászat sikeres legyen. A termék kiváló minőségű, könnyű és nagyon sokoldalú. Ajánljuk minden olyan horgásznak, aki szeret lékhorgászatban részt venni, és ki szeretné próbálni ezt a fantasztikus terméket.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák