KAMASAKI TELE ICE 60 CM lékhorgász bot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14910-160
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 60 cm
Tagok száma: 2 rész

1100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 14910-160
Hossz: 60 cm
Súly: 41 g
Szállítási méret: 33 cm
Tagok száma: 2
Akció: A

Kamasaki Tele Ice lékhorgász bot

Ha befagynak a vizek eljött a lékhorgászat ideje. De óvatosan a testtel! Mielőtt jégre merészkedünk, győződjünk meg róla, hogy valóban elbír-e minket. Ehhez legalább egy 10 cm-es vastagságra van szükség. Figyeljünk oda, nehogy leapadjon a víz a jég alól és olvadó jégre soha ne menjünk rá! Ezeket betartva egy jó élményben lehet részünk, már csak egy lékhorgász botra van szükség!

A Kamasaki Ice kétféle hosszban kerül forgalomba, így ki tudjuk választani, hogy a vágott lékhez éppen melyik illik. Kis méretű, 1000/2000-es orsót ajánlunk hozzá 0,30 mm körüli monofil zsinórral.

Teleszkópos kialakításának köszönhetően akár egy horgász táskában is könnyedén elfér.

A KAMASAKI TELE ICE 60 CM lékhorgász bot egy igazán kiváló minőségű és megbízható horgászbot, melyet a horgászok nagy örömmel használnak. A KAMASAKI márka híres a minőségi horgász felszereléseiről, és ez a bot sem kivétel.

Ez a lékhorgász bot kiválóan alkalmazható kisebb tavakon és folyókon való horgászatra is. A 60 cm-es mérete kényelmes és könnyen kezelhető, így akár hosszabb időn át is használható anélkül, hogy fáradtságot okozna a horgász számára.

A KAMASAKI TELE ICE 60 CM lékhorgász bot rendkívül tartós és strapabíró, így hosszú távra tervezhetünk vele. A bot anyaga nagyon jó minőségű, és megfelelően merev, így nem kell aggódnunk a meghajlás miatt, amikor nagyobb halakra akasztunk.

A bot rendkívül érzékeny, így a legkisebb halakat is észreveszi a horgász, és biztosítja a pontos, precíz kapást. Az érzékeny botfejnek köszönhetően a horgász könnyen észreveszi a legkisebb vonást, így nem maradhatnak el a kapások.

Ezenkívül, a KAMASAKI TELE ICE 60 CM lékhorgász bot nagyon kényelmes és könnyen kezelhető. Az ergonomikus kialakítású markolat nagyon kényelmes és biztos fogást biztosít a horgász számára, így nem kell aggódnunk a bot kicsúszása miatt, amikor nagyobb halakat akasztunk.

Összefoglalva, a KAMASAKI TELE ICE 60 CM lékhorgász bot egy kiváló minőségű és megbízható horgászbot, melyet a horgászok nagy örömmel használnak. Könnyen kezelhető, kényelmes és nagyon érzékeny, így nagyobb halakra is sikeresen alkalmazható. Ha megbízható és tartós horgászbotra van szükséged, akkor a KAMASAKI TELE ICE 60 CM lékhorgász bot az ideális választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák