WIZARD ICE PIKE 75 CM lékhorgász bot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14910-175
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 75 cm
Tagok száma: 1 rész

3990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 14910-175
Hossz: 75 cm
Súly: 92 g
Szállítási méret: 78 cm
Tagok száma: 1
Akció: A
Kiváló minőségű csukázó lékhorgász bot! Rugalmas spiccel és gerinces bottesttel rendelkezik így a bevágás és a fárasztás is úgy alakul vele, ahogy mi szeretnénk.
Könnyű és rövid, hogy a lékbe benyomva is tudjuk vele irányítani a halat. Gyűrűméreteiből adódóan azok nehezen fagynak be. A csavaros, felül szorítós orsótartó stabilan tartja a hozzá való kisméretű orsókat.

A WIZARD ICE PIKE 75 CM lékhorgász bot a horgászok számára kiváló választás, akik szeretnék élvezni a jég horgászat kihívásait. A bot kiváló minőségű, erős és tartós anyagból készült, amely biztosítja, hogy hosszú évekig kiválóan szolgálja majd a horgászokat.

A WIZARD ICE PIKE 75 CM lékhorgász bot rendkívül könnyű és kényelmes, így a hosszabb horgászatok során sem okoz fáradtságot. A 75 cm hosszúságú bot kiválóan alkalmas arra, hogy a horgászok könnyen és hatékonyan bejussanak a jég alá, ahol a halak általában tartózkodnak.

A bot könnyen kezelhető, így a kezdő horgászok is könnyedén megtanulhatják használni. A WIZARD ICE PIKE 75 CM lékhorgász bot kiváló érzékenységgel rendelkezik, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy észrevegyék a legkisebb halmozgásokat is, és időben reagálhassanak.

A WIZARD ICE PIKE 75 CM lékhorgász bot speciális kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és hatékonyan dolgozzanak a jég alatt, így akár nagyobb halakat is kifoghatnak. A bot kiváló minősége és tartóssága garantálja, hogy a horgászok sokáig élvezhetik a jég horgászat kihívásait.

A WIZARD ICE PIKE 75 CM lékhorgász bot a legjobb választás a horgászat szerelmeseinek, akik szeretik a kihívásokat és a természetet. A bot kiváló minősége és teljesítménye garantálja, hogy a horgászok mindig elégedettek lesznek az eredményekkel.

Tulajdonságok:
- Méret: 75 cm
- Anyag: erős és tartós
- Könnyű és kényelmes
- Kiváló érzékenység
- Speciális kialakítás a hatékony horgászat érdekében

Ha szeretnél egy kiváló minőségű, tartós és hatékony lékhorgász botot, akkor válaszd a WIZARD ICE PIKE 75 CM lékhorgász botot, és élvezd a jég horgászat kihívásait!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák