BENZAR ELITE MATCH 7-15G 390 cm match horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12040-390
Gyártó: BENZAR MIX
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3 rész

21450 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A kiváló minőségű IM12-es carbon és Benzár Zsolt versenyhorgász neve a garancia arra, hogy egy kiváló minőségű univerzális matchbotot foghatunk a kezünkbe.
Cikkszám: 12040-390
Dobósúly: 7-15 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 175 g
Szállítási méret: 135 cm
Tagok száma: 3
Akció: C

A kiváló minőségű IM12-es carbon és Benzár Zsolt versenyhorgász neve a garancia arra, hogy egy kiváló minőségű univerzális matchbotot foghatunk a kezünkbe.

A bot parabolikus akcióval rendelkezik, így a nagyobb halak kirohanásait is jól kezeli. Tökéletesen kidolgozza azokat, sok esetben még az orsó fékje sem fog megszólalni.

A kiváló minőségű, kikönnyített SIC gyűrűsor lehetővé teszi az egészen vékony zsinórok használatát is, de pontyozáshoz ajánlott a 0,16-0,18 milliméteres főzsinór.
Keszegezéshez bátran használhatunk vékonyabb zsinórokat, egészen 0,12 milliméteres vastagságig.

Haladó horgászoktól kezdve egészen a versenyhorgászokig, mindenki megelégedéssel használhatja ezt a horgászbotot.

A BENZAR ELITE MATCH 7-15G 390 cm match horgászbot egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára igazi kincs lehet. Ez a bot a BENZAR MIX márkájú termékek közül a legjobbakat nyújtja és garantáltan hosszú évekig kiszolgálja majd a horgászokat.

Az 1,8 mm vastagságú karbon anyagból készült bot hossza 3,9 méter, ami nagyon hasznos lehet azoknak a horgászoknak, akik nagyobb távolságra szeretnének horgászni. Ennek köszönhetően az ELITE MATCH 7-15G 390 cm bot nagyon könnyen elérheti a legmesszebbi pontokat is.

Az ELITE MATCH 7-15G 390 cm bot rendkívül könnyű és egyben erős is, így a horgászat során nem okoz nehézséget, hogy hosszabb ideig is használjuk. Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes markolat pedig garantálja a kényelmes használatot.

A BENZAR ELITE MATCH 7-15G 390 cm match horgászbot teljesen egyedi és innovatív kialakítású. Az üvegszálas hegy és a karbon test kombinációja garantálja a maximális érzékenységet, így a horgászok pontosabban tudnak válaszolni a halak mozgásaira. Az érzékenységnek köszönhetően a horgászok könnyebben tudnak észrevenni minden apró változást, így nagyobb az esély a fogásra.

Az ELITE MATCH 7-15G 390 cm bot rendkívül sokoldalú, így mindenféle halászati tevékenységre alkalmas. Akár kisebb, akár nagyobb halakat szeretnénk fogni, az ELITE MATCH 7-15G 390 cm bot segítségével minden horgászat sikeres lehet.

A BENZAR ELITE MATCH 7-15G 390 cm match horgászbot azoknak a horgászoknak készült, akik szeretnének kiváló minőségű termékeket használni. Az ELITE MATCH 7-15G 390 cm bot remek választás lehet minden olyan horgász számára, aki szeretne élvezni a horgászatot, és garantáltan sikeres és eredményes halászatokat szeretne elérni.

A BENZAR ELITE MATCH 7-15G 390 cm match horgászbot egy nagyszerű termék, amely garantálja a magas minőséget és a megfelelő teljesítményt a horgászok számára. Az innovatív kialakítás, az érzékenység és a sokoldalúság garantálja a sikeres halászatokat. Ha szeretnél egy ilyen fantasztikus botot, akkor mindenképpen érdemes beszerezni az ELITE MATCH 7-15G 390 cm match horgászbotot.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.34

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák