BENZAR ELITE MATCH 7-15G 420 cm match horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12040-420
Gyártó: BENZAR MIX
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 420 cm
Tagok száma: 3 rész

23450 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A kiváló minőségű IM12-es carbon és Benzár Zsolt versenyhorgász neve a garancia arra, hogy egy kiváló minőségű univerzális matchbotot foghatunk a kezünkbe.
Cikkszám: 12040-420
Dobósúly: 7-15 g
Hossz: 4,20 m
Súly: 190 g
Szállítási méret: 145 cm
Tagok száma: 3
Akció: C

A kiváló minőségű IM12-es carbon és Benzár Zsolt versenyhorgász neve a garancia arra, hogy egy kiváló minőségű univerzális matchbotot foghatunk a kezünkbe.

A bot parabolikus akcióval rendelkezik, így a nagyobb halak kirohanásait is jól kezeli. Tökéletesen kidolgozza azokat, sok esetben még az orsó fékje sem fog megszólalni.

A kiváló minőségű, kikönnyített SIC gyűrűsor lehetővé teszi az egészen vékony zsinórok használatát is, de pontyozáshoz ajánlott a 0,16-0,18 milliméteres főzsinór.
Keszegezéshez bátran használhatunk vékonyabb zsinórokat, egészen 0,12 milliméteres vastagságig.

Haladó horgászoktól kezdve egészen a versenyhorgászokig, mindenki megelégedéssel használhatja ezt a horgászbotot.

A BENZAR MIX márka egyik legnépszerűbb terméke a BENZAR ELITE MATCH 7-15G 420 cm match horgászbot, amelyet a horgászok nagy örömmel használnak. Ez a horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot.

A BENZAR ELITE MATCH 7-15G 420 cm match horgászbot egy nagyon könnyű bot, amelynek súlya mindössze 178 gramm. Ennek köszönhetően a horgászok hosszabb ideig tudják használni a botot anélkül, hogy fáradtságot éreznének. A bot 420 cm hosszúságú, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságból is horgásszanak.

A BENZAR ELITE MATCH 7-15G 420 cm match horgászbot kiválóan alkalmas különböző horgászmódszerekhez. A bot nagyon érzékeny, így a horgászok könnyen észlelhetik a halakat, amikor megcsókolják az etetőanyagot. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy időben észrevegyék a halakat, és megfelelő módon reagáljanak rájuk.

A BENZAR ELITE MATCH 7-15G 420 cm match horgászbot nagyon rugalmas, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakat is fogjanak. A bot nagyon jól egyensúlyozott, így a horgászok könnyen tudják irányítani a halakat.

A BENZAR ELITE MATCH 7-15G 420 cm match horgászbot nagyon sok előnnyel rendelkezik. Ennek a horgászbotnak az egyik legnagyobb előnye az, hogy nagyon könnyű, így a horgászok hosszabb ideig tudják használni anélkül, hogy fáradtságot éreznének. A bot nagyon érzékeny és rugalmas, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakat is fogjanak. A bot nagyon jól egyensúlyozott, így a horgászok könnyen tudják irányítani a halakat.

Összességében, a BENZAR ELITE MATCH 7-15G 420 cm match horgászbot egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok nagyon szeretnek használni. Ez a bot nagyon könnyű, rugalmas és érzékeny, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakat is fogjanak. Ha egy kiváló minőségű horgászbotot keresel, akkor a BENZAR ELITE MATCH 7-15G 420 cm match horgászbot a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.11

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák