BLACK FIGHTER CARP MATCH 390 cm match horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12034-390
Gyártó: BLACK FIGHTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3 rész

16290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Black Fighter Carp Match bot - Matchbot kínálatunk évek óta legmeghatározóbb darabjai voltak a Black Fighter Match 3,90-es és 4,20-as változatai. Az IM8-as karbon szövetből készült blankhoz tartozó karakterisztika csodaszép ívei nemcsak látványos, de kifejezetten előnyös dobási és fárasztási tulajdonságokkal ruházzák fel a botot.
Cikkszám: 12034-390
Dobósúly: 5-30 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 223 g
Szállítási méret: 137 cm
Tagok száma: 3
Akció: B

Black Fighter Carp Match bot

Matchbot kínálatunk évek óta legmeghatározóbb darabjai voltak a Black Fighter Match 3,90-es és 4,20-as változatai. A rendkívül jó ár-érték aránnyal rendelkező univerzális matchbot továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend, az IM8-as karbon szövetből készült blankhoz tartozó karakterisztika csodaszép ívei nemcsak látványos, de kifejezetten előnyös dobási és fárasztási tulajdonságokkal ruházzák fel a botot.

A terhelhetőbb, erősített anyagú Carp Match változattal a céltudatos pontyhorgászat valósítható meg, mellyel a nehezebb waggler úszók is pontosan, nagy távolságba célba juttathatók.

A fárasztás során gyorsan felkeményedő blank gyorsabban őrli fel a termetes pontyok erejét, érzékenysége mégis lehetőséget biztosít a vékonyabb horogelőkék biztonságos használatára.

A BLACK FIGHTER márkájú 'BLACK FIGHTER CARP MATCH 390 cm match horgászbot' egy igazán kiváló minőségű horgászbot, amelyet a horgászok minden szinten élvezni fognak. Ez a bot hossza 390 cm, ami ideális méret a match horgászathoz.

A bot anyaga erős és tartós, ami biztosítja, hogy hosszú élettartama legyen és ne kelljen gyakran cserélni. A fekete szín pedig eleganciát kölcsönöz neki, így a vizek partján mindenki figyelmét magára vonja majd.

A bot kiválóan alkalmas a pontyozáshoz, hiszen nagyon érzékeny, így a halak észrevétlenül tudják fogni az etetést. Ezen kívül a bot erős, így a nagyobb halak sem okoznak problémát. Az érzékenysége miatt azonban nem csak pontyozáshoz, hanem más halfajok horgászatához is kiválóan használható.

A bot kényelmesen fogható, így akár egész napos horgászatok során sem fáradunk el annyira, mint más botoknál. A markolata ergonomikus és csúszásmentes, így a fogása mindig stabil és biztonságos. Az angol típusú bottest pedig szintén hozzájárul a kényelmes használathoz.

A BLACK FIGHTER CARP MATCH 390 cm match horgászbot egy nagyon sokoldalú horgászbot, amelyet minden horgász használhat. A kiváló minősége és tartóssága miatt hosszú évekig használható lesz anélkül, hogy bármilyen probléma adódna vele. És ha szépen vigyázunk rá, akkor lehet, hogy egész életünkben velünk marad.

Ha egy igazán kiváló minőségű és tartós horgászbotot keresel, akkor a BLACK FIGHTER CARP MATCH 390 cm match horgászbot a választásod! Nem fogsz csalódni az érzékenységében, kényelmében és tartósságában. Ráadásul az elegáns fekete színe miatt még a többi horgászok figyelmét is magára vonhatja.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.29

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák