CARP EXPERT TELEMATCH 390 cm match horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12011-390
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 8 rész

23990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12011-390
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 212 g
Szállítási méret: 114 cm
Tagok száma: 8

Carp Expert Telematch bot

Ha a minőség mellett a szállítási hossz is számít!

Újgenerációs, teleszkópos rendszerű matchbotjával mutatkozik be a Carp Expert. A jól terhelhető, nagy tisztaságú IM 10-es karbonszövet olyan könnyű és kecses bot megalkotását tette lehetővé, melyről ebben az árkategóriában gondolni se mertünk volna.

10 darab szuperkönnyű SIC gyűrű gondoskodik a terhelés egyenletes elosztásáról és a minél távolabbi és pontos dobásokról.
A csavaros orsótartó stabilan tart szinte minden match orsót.

Használjunk hozzá 0,20 mm-nél vékonyabb zsinórokat, 18 gramm alatti úszókat akár sliderezéshez, vagy fix úszós horgászathoz.

Egy igazi allround matchbot, mely keszegezésnél és célzott pontyhorgászatnál is megállja a helyét.

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT TELEMATCH 390 cm match horgászbot' egy igazi csodabot a horgászok számára. Az ilyen típusú botok azonban nem csak a match horgászok számára ideálisak, hanem bármely horgász számára, aki szeretne nagyobb távolságra dobni. A CARP EXPERT TELEMATCH 390 cm match horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, és egyaránt alkalmas édesvízi és sós vízi horgászatra.

Az első dolog, ami a CARP EXPERT TELEMATCH 390 cm match horgászbotban felkelti az érdeklődést, az a hossza. A 390 cm-es hossz lehetővé teszi, hogy a horgász nagyobb távolságokra dobjon, ami különösen fontos a match horgászok számára. Ezen felül a bot nagyon könnyű, így a hosszú dobások sem jelentenek problémát.

A CARP EXPERT TELEMATCH 390 cm match horgászbot szára karbonból készült, ami nagyon tartós és könnyű anyag. Ez az anyag lehetővé teszi, hogy a bot nagyon könnyű legyen, mégis tartós és erős maradjon. Az erős karbon anyag miatt a horgászbot a legnagyobb halakat is képes kifogni.

A bot nyél része kényelmes és ergonomikus, így hosszabb horgászatok során sem fárad el a horgász keze. A bot nyél része szintén karbon anyagból készült, így a tartósság és az erősség garantált.

A CARP EXPERT TELEMATCH 390 cm match horgászbot nagyszerű választás minden olyan horgásznak, aki nagy távolságokra szeretne dobni, és aki szeretne nagyobb halakat kifogni. A bot könnyű, erős és tartós, így hosszú évekig használható anélkül, hogy veszítene minőségéből. A CARP EXPERT TELEMATCH 390 cm match horgászbot a legjobb választás a match horgászok, vagy bármely más horgász számára, aki szeretne nagyobb távolságra dobni. Próbálja ki Ön is, és élvezze a horgászat élményét ezzel a fantasztikus botral!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.26

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák