CARP EXPERT UNI MATCH 390 cm match horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13022-390
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3 rész

18990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13022-390
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 264 g
Szállítási méret: 136 cm
Tagok száma: 3
Akció: B

Carp Expert Uni Match bot

Modern megjelenés és minőségi anyagok jellemzik ezt a kiváló univerzális matchbotot.

Elegáns, kecses vonalvezetésével hívja fel magára a figyelmet a Carp Expert új generációs matchbotja. Az EVA és parafa anyagok kombinációjából készült nyél tökéletes ergonómiát biztosít. Emellett igazán fontos megemlíteni, hogy a markolat duplon borítása, késő őszi, kora tavaszi pecáknál, sokkal melegebb és kényelmesebb fogást biztosít, mint a parafa.

Az 5-25 gramm dobósúlyú bot az IM8-as karbonszövetnek és a 13 darabos könnyű Sic gyűrűsornak köszönhetően kiváló karakterisztikával rendelkezik, melynek köszönhetően könnyedén meghorgászhatjuk az ebben a módszerben igen távoli, 40-50 méteres távolságokat is.

A horgászbot akciója B, tehát fárasztás alatt a bot első harmada dolgozik jobban, majd terhelés hatására felkeményedik és a nyéltag felé átadva a terhelést őrli fel a horgon lévő hal erejét.

Ajánlott zsinórvastagság: 0,14 mm - 0,18 mm-ig
Ajánlott úszóméret: max. 20 gramm

A fentiek figyelembe vételével, egy igazán könnyen kezelhető, mindenes matchbotot kapunk, amivel élmény lehet a horgászat.

A CARP EXPERT UNI MATCH 390 cm match horgászbot egy olyan termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. Ez a bot minden olyan szempontból megfelel, amire a horgászoknak szükségük van. A CARP EXPERT márka egyike azoknak a márkáknak, amelyek a horgászbotok terén nagyon elismertek, és a CARP EXPERT UNI MATCH 390 cm match horgászbot sem kivétel.

Az első és talán legfontosabb előnye ennek a horgászbotnak, hogy nagyon könnyű. Ennek köszönhetően a horgászok hosszú órákat tölthetnek a vízparton anélkül, hogy a bot súlya miatt fáradtnak éreznék magukat. A CARP EXPERT UNI MATCH 390 cm match horgászbot kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak.

A CARP EXPERT UNI MATCH 390 cm match horgászbot mérete 390 cm, amely a legtöbb horgász számára ideális hosszúságú. Ezzel a hosszúsággal a horgászok könnyen elérhetik a halakat, és nagyobb területet fedhetnek le. Ez különösen előnyös a nagyobb tavakon és folyókon.

A CARP EXPERT UNI MATCH 390 cm match horgászbot rendkívül érzékeny, így a horgászok könnyen észreveszik a halak harapását. Ez a bot a legfinomabb harapásokat is érzékelni tudja, amelyeket más botok esetében könnyen el lehetne hagyni. Ezáltal a horgászok nagyobb eséllyel tudják elkapni a halakat.

Ezenkívül a CARP EXPERT UNI MATCH 390 cm match horgászbot nagyon jól egyensúlyozott. Ez azt jelenti, hogy a bot könnyen és kényelmesen használható akkor is, ha hosszabb ideig tartózkodik a vízparton. A bot ergonomikus kialakításának köszönhetően a horgászok kényelmesen és hatékonyan tudnak horgászni.

A CARP EXPERT UNI MATCH 390 cm match horgászbot nagyon sokoldalú, és különböző típusú horgászmódszerekhez használható. A bot alkalmas például az úszós horgászatra, a method feeder horgászatra, de akár az etetőkosaras horgászatra is.

Végül, de nem utolsósorban a CARP EXPERT UNI MATCH 390 cm match horgászbot nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a horgászok egy kiváló minőségű botot kaphatnak elérhető áron. A CARP EXPERT márka hosszú évek óta kínál minőségi horgásztermékeket, és a CARP EXPERT UNI MATCH 390 cm match horgászbot sem kivétel.

Összességében a CARP EXPERT UNI MATCH 390 cm match horgászbot egy olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott. Könnyű, érzékeny, jól egyensúlyozott és sokoldalú. A horgászok nagyobb eséllyel tudják elkapni a halakat ezzel a botjal, és hosszabb ideig kényelmesen tudnak horgászni. Ha minőségi horgászbotot keresel, akkor a CARP EXPERT UNI MATCH 390 cm match horgászbot a tökéletes választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.64

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák