CARP EXPERT UNI MATCH 420 cm match horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13022-420
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 420 cm
Tagok száma: 3 rész

20490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13022-420
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 4,20 m
Súly: 305 g
Szállítási méret: 145 cm
Tagok száma: 3
Akció: B

Carp Expert Uni Match bot

Modern megjelenés és minőségi anyagok jellemzik ezt a kiváló univerzális matchbotot.

Elegáns, kecses vonalvezetésével hívja fel magára a figyelmet a Carp Expert új generációs matchbotja. Az EVA és parafa anyagok kombinációjából készült nyél tökéletes ergonómiát biztosít. Emellett igazán fontos megemlíteni, hogy a markolat duplon borítása, késő őszi, kora tavaszi pecáknál, sokkal melegebb és kényelmesebb fogást biztosít, mint a parafa.

Az 5-25 gramm dobósúlyú bot az IM8-as karbonszövetnek és a 13 darabos könnyű Sic gyűrűsornak köszönhetően kiváló karakterisztikával rendelkezik, melynek köszönhetően könnyedén meghorgászhatjuk az ebben a módszerben igen távoli, 40-50 méteres távolságokat is.

A horgászbot akciója B, tehát fárasztás alatt a bot első harmada dolgozik jobban, majd terhelés hatására felkeményedik és a nyéltag felé átadva a terhelést őrli fel a horgon lévő hal erejét.

Ajánlott zsinórvastagság: 0,14 mm - 0,18 mm-ig
Ajánlott úszóméret: max. 20 gramm

A fentiek figyelembe vételével, egy igazán könnyen kezelhető, mindenes matchbotot kapunk, amivel élmény lehet a horgászat.

A CARP EXPERT UNI MATCH 420 cm match horgászbot egy olyan kiváló minőségű bot, amely kifejezetten a match horgászat kedvelőinek készült. Az egyik legfontosabb előnye, hogy könnyű és nagyon erős, így akár a legnagyobb halakat is biztonsággal kiemelheted a vízből.

Ezen felül, a CARP EXPERT UNI MATCH 420 cm match horgászbot rendkívül precíz és érzékeny, így még a legfinomabb kapásokat is észlelheted. Ez azért nagyon fontos, mert a match horgászat során a legfontosabb a pontosság és az érzékenység.

A CARP EXPERT UNI MATCH 420 cm match horgászbot hossza 420 cm, ami tökéletes hossz a match horgászathoz. Ez a hossz lehetővé teszi a pontos dobást és a horgászat nagyobb távolságokban is. Ráadásul, a bot kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén kezeld a botot, és az érzékenysége miatt tudod, hogy mikor kell megkezdeni a hal kiemelését.

A CARP EXPERT UNI MATCH 420 cm match horgászbot a CARP EXPERT márkától származik, amely híres a minőségi és tartós horgászbotjairól. A bot kiváló minőségű alapanyagokból készült, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú éveken keresztül használhatod.

Összességében, a CARP EXPERT UNI MATCH 420 cm match horgászbot egy olyan bot, amely minden match horgász számára kiváló választás lehet. Könnyű, erős, precíz és érzékeny, így minden szükséges tulajdonsággal rendelkezik ahhoz, hogy sikeres legyél a match horgászatban. Ha tehát a legjobb minőségű horgászbotra vágysz, akkor a CARP EXPERT UNI MATCH 420 cm match horgászbot a legjobb választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák